Det bedste tidspunkt at plante græskarkerner i Oregon

June 10

Det bedste tidspunkt at plante græskarkerner i Oregon

Klimaet i Oregon varierer fra region til region, og selv inden for et kvarter eller værftet. Gartnere bør konsultere lokale gartnerier eller udvidelse kontorer for særlige plantning datoer for græskar.

Oregon kyst

Den Oregon kyst, herunder Astoria til Brookings, typisk har en cool, lang vækstsæson 150 til 250 dage. Plante græskar her i maj når dagtimerne temperaturer er mellem 60 og 70 grader Fahrenheit.

Western dale

Gartnere i de vestlige dale, herunder Portland og Roseburg, kan plante græskar midten af maj til begyndelsen af juni. Cool sæson afgrøder, som salat og ærter, trives i disse regioner. Plante varm-sæson afgrøder, som græskar og tomater, øverst på en blid skråning om muligt med en sydlige eksponering, ifølge Oregon State University forlængelse.

Østlige Plains/høj højde

Gartnere på de østlige plains og i bjergområder skal plante græskar efter juni 1, ifølge Oregon State University, at undgå sene forår frost. Græskar drage fordel af sort plast barkflis, samt række covers og cloches. Vokse hurtigt-modning græskar sorter for at sikre, at de vil modne inden efteråret frost ankommer.

Columbia og Snake River dale

Sommeren kommer tidligt her og gartnere kan plante græskar så tidligt som i April 15. De vigtigste udfordringer for gartnere i disse regioner er vind og varme. Plante græskar i en beskyttet placering og vand ofte, hvis de viser tegn på visnen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com