Hvordan til at plante en amerikansk Redbud træ

June 11

Hvordan til at plante en amerikansk Redbud træ

Den amerikanske redbud træ--videnskabeligt kendt som Judastræ canadensis, og også kaldet den østlige redbud--er en løvfældende dekorative træ, der er fundet fra New Jersey ned til Florida, og vestpå til Missouri og Texas. Den har hjerteformede blade, en yndefuld figur, der bliver mere vase-lignende som træet modnes, og voldsom foråret blomstrer af pink og magenta, desto mere spektakulær, fordi blomstrer er produceret før bladene opstår. Den amerikanske redbud er lige så effektiv som både en modellen træ og en grænse træ, og er velegnet til dyrkning i containere. Ved at følge nogle grundlæggende retningslinjer for korrekt plantning og efterbehandling, kan du hjælpe din amerikanske redbud skal trives.

Instruktioner

•Vælg en plantning site for din amerikanske redbud med rige, fugtig, veldrænet jordbund med en pH på 5.1 til 7,5. Jorden skal være dyb; din redbud træ vil udvikle en lang pælerod, som nedstammer hurtigt de første par år. Ifølge University of Florida gartneri hjemmeside, redbud gør bedst i fuld sol i nord, men i syd og lavere Midtvesten, foretrækker nogle lys skygge. Hvis du bor i et klima med meget varme somre, Vælg en plantning site under større træer, der vil beskytte din redbud.

•Dig en plantning hul til din redbud træ, der er omkring tre eller fire gange diameteren af klump, og om den samme dybde. Gør dette i foråret eller efteråret, de to rette tider for plante dette træ. Grave huller 15 fod fra hinanden, hvis du er plantning mere end én redbud.

•Løsn jord på siderne af hullet ved hjælp af en skovl eller pitchfork for at fremme root etablering.

•Anbring dit redbud i hullet så at det er centreret og lige, med den bedste side vender fremad. Fjern lukninger fra den naturlige jute på toppen af bolden og fold det ned, så materialet ikke vil holde sig ud af hul når jorden er erstattet. Hvis jute er syntetisk, fjerne det, så det ikke vil nedbrydes som naturlige jute.

•Backfill med oprindelige have jord og tamp det ned godt.

•Kontrollér en vand-ring, eller berm, rundt om yderkanten af hullet af mounding jorden ind i en cirkel, 6 inches høj og 8 inches lang. Dette ikke kun hjælper med at spare på vandet, men vil sende fugt til de perimeter rødder, tilskynde dem til at vokse sig udad. Når ringen opløser, vil din redbud træ blive etableret.

•Kapacitet din redbud træ grundigt, fylde vand-ring for at slå sig ned i jorden og forhindre huller og lufthuller omkring rødderne.

•Applicer mindst 3 inches af økologiske muld, som pine halm, kompost eller pulveriseret bark, rundt om træet til linjen drop - området hvor regnvand ville dryppe fra ydre spidsen af grenene--for at beskytte rødderne og bevare fugt.

•Kapacitet din redbud træ for at holde jorden fugtig, indtil det bliver etableret; efter at vand det mindst ugentligt.

•Når din unge amerikanske redbud træ med en almen brug gødning før nye vækst begynder i foråret.

Tips & advarsler

  • For en smuk visning af farve, plante din amerikanske redbud med følgesvend planter såsom blåregn, solhat, hortensia, og--især--hvid kornel; i April og maj, kontrast af lys pink og snedækket hvid bliver betagende.
  • Klip nogle blomstrende redbud kviste og sætte dem i vaser for en attraktiv foråret centerpiece.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com