Hvordan til at lindre oversvømmelse i kælderen

June 18

Hvis du nogensinde har haft til at beskæftige sig med en oversvømmelse, vil du sandsynligvis at undgå det for enhver pris. Beskæftiger sig med en oversvømmet kælder kan være en bekostelig prøvelse, ikke at nævne en masse hårdt arbejde. Kælderen oversvømmelse kan bidrage til skimmelvækst samt elektriske og strukturelle skader til hjemmet. Oprydning kan kræve, at du smider en stor del af materialet i kælderen, for. Lettelsen ejendom fra oversvømmelser er den eneste måde at redde dig selv fra denne prøvelse.

Instruktioner

•Juster hjemmet sprøjtende for korrekt regnskabsafslutning. Tude fra hjemmets rendestenen bør omfatte mindst 6 fod fra kælder væg for at forhindre oversvømmelser. Installere en 2-fods lang cement eller plastic splash blok nedenunder hver tud til at holde vand fra sprøjtning på væggen. Splash er blokke tilgængelige på de fleste isenkræmmere.

•Build op af jorden omkring huset for at øge hældningen på gården. Hældningen guider vand væk fra hjemmet. Grade værftet, således at jorden skråner ud 6 fod fra kældervægge.

•Rengør kloakken afløbsrør efter dit område forordninger. Tilstoppede kloak afløbsrør forhindre en kælder fra dræning hvis vandet kommer ind i ejendommen. Hvis du er en del af en boligejers association, spørge om du, som ejer af ejendommen, skal klart ud kælderen afløb linje til den største kloak.

•Få kælder væg revner og andre områder viser tegn på fugt. Bruge en kælder væg patch efter anvisningerne på etiketten for at lappe væggene.

Tips & advarsler

  • Have en professionel blikkenslager installere et bundkar pumpe med et dødvande ventil til at forhindre oversvømmelser hvis du bor i et område, kraftig regn.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com