Vind & Solar hus krav

June 12

Vind & Solar hus krav

Bolig alternative energisystemer bliver mindre vanskeligt at installere på grund af føderale initiativer til at mindske den økonomiske byrde for de indledende omkostninger og fordi der ikke er mange krav eller specielle tillader brug for inden installation. De fleste sol virksomheder sig tage af alle forskrifter vedrørende installation, ledninger og forbindelse til det lokale elnet. I almindelighed, er ekstra forordninger for det meste forbundet med små vindmøller på grund af deres højde. Skattefradrag for både sol og vind er let tilgængelige fra føderale agenturer, hvis et par enkle retningslinjer er opfyldt.

Primære bopælskravet

Det amerikanske Department of Energy indeholder en liste over finansielle incitamenter, tax credit retningslinjer og systemspecifikationer på sin hjemmeside. I almindelighed, skal solar systemer installeres af 31 December 2010, på allerede eksisterende primære residences at kvalificere sig til skattefradrag. Små vindmøller til boliger kvalificere sig til skattefradrag, så længe de har en kapacitet på mindre end 100 kilowatt. Incitamenter og skattefradrag for både sol og vind kan bruges til at udligne installation og labor omkostninger og at hjælpe forbinde boligområder systemer til den lokale eller regionale energinet.

Zoneinddeling krav

Zone krav er især vigtige for boligejere interesseret i at installere en lille vindmølle på deres ejendom. En særlig tilladelse kan være nødvendigt, da boligområder ofte har strenge restriktioner på højde, størrelse og funktion af alle strukturer i området. Boligejere vil sandsynligvis nødt til at ansøge om en særlig tilladelse til at installere en vindmølle. Yderligere tilladelser eller dispensationer kan være nødvendige afhængigt af kvarteret en home ligger i; boligejere foreninger kan have håndbøger, der regulerer hindre andres synspunkter, skære ned træer eller acceptabel struktur højde.

Beliggenhed-specifikke krav

I områder, hvor solenergi systemer er stærkt opmuntret, såsom Californien, der er mange offentlige og private organisationer, der yde tilskud til kvalificerende boligejere. Hver har sin egen program med forskellige krav og priser. Den enkelte stats Department of Energy hjemmeside bør give oplysninger om både installation/tilladelse krav og retningslinjer for disse boligejere interesseret i at ansøge om yderligere alternative energi tilskud eller lån. For eksempel, kan Californien beboere drage fordel af Californien Solar initiativ, som omfatter et rabat program, såvel som andre, by-specifikke, alternativ energi støtteprogrammer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com