Potteplanter fra frø

June 13

Potteplanter fra frø

Potteplanter kan tilføje lidt juble til ethvert rum og kan øge iltindholdet i hjemmet. Der er mange forskellige sorter af planter, der klarer sig godt i Potter og efter frø er plantet, kan nydes året rundt med omhu.

Begonier

Begonier er en skygge-elskende plante, der ikke overraskende godt indendørs og kan startes fra frø. Frøene bør placeres i en lille kop til at starte og derefter transplanteres til en større potte, når de har nået ca 2 inches høj. Begonier har brug for hyppig vanding i første omgang, og derefter de kan vandes hver to til tre dage, når de er etableret. For de bedste resultater, skal du placere begonia i et område i hjemmet, der bliver omkring fem til seks timer for indirekte sollys om dagen.

Hypoestes

Hypoestes, kendt som "polka dot plante," producerer store blade, der er medium grøn i farven med enten lyserøde eller hvide pletter på bladene i varierende mønstre. Denne plante er utroligt hårdfør og gør godt med minimal direkte lys. Disse planter kan være startet ret i gryder du vil bruge, når de er modne; Du kan plante ca to planter pr. 6-tommer gryde. Hypoestes skal vandes dagligt, indtil det er 4 inches høj og derefter hver to til tre dage eller efter behov.

Zebrina

Almindeligvis benævnt "Vandrende jøde" er Zebrina en meget almindelig stueplante. Denne hårdføre plante kan startes fra frø og vokser hurtigt. Ved modenhed har det lysegrønne løv med små lyserøde blomster. Denne plante producerer en delikat, sød lugt og kræver meget lidt pleje når moden. Starte disse frø i små Potter og transplantation Når sætteplante er mindst 3 til 4 inches høj. Vand det ca hver tre til fem dage.

Dieffenbachia

Dieffenbachia er en utroligt hårdfør potteplante, der kan nå højder på 3 til 5 fødder ved modenhed. Start denne potteplante fra frø er ganske let. Plante frø i en lille gryde, vand efter behov og derefter transplantation det når rodsystemet har udviklet (der tager cirka seks til otte uger). Mens denne plante ikke blomstrer, producerer det store mørke-grønne blade, der er brogede og har lyse gule eller hvide markeringer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com