Plante pleje for en masse Cane

June 15

Plante pleje for en masse Cane

Masse sukkerrør anlægget er indfødte til Afrika og Ny Guinea. Den har brede blade, der generelt har en gul stribe ned langs midten. Det er undertiden benævnt en majs plante, selv om en ægte majs plante er en solid green uden den gule detalje. Plante pleje for en masse kan er ikke svært.

Plantning

Masse stok plante vil gøre godt i høj kvalitet pottemuld. Bruge en jord, der er løs og afløb godt. Hvis jorden ikke dræne godt nok, bland i nogle sphagnum eller enhver anden organisk kompost til at hjælpe. Brug en gryde der er tilstrækkelig stor til at passe i rødder med masser af plads til at give mulighed for vækst. Masse sukkerrør vil vokse hurtigt med ordentlig pleje, så hvis du har brugt for lille en pot, du bliver nødt til repot planten snart.

Generel pleje

Masse stok plante er meget tolerante over for vanrøgt, men vil trives med den rette pleje. Anlægget vil gøre bedst i en placering, der modtager lys, men det kan tåle lavere lys niveauer. Undgå at placere planten i direkte sollys, men da det kan forårsage blade at svide eller rulle ind i sig selv forsøger at undgå lyset.

Lad ikke jorden af masse sukkerrør planten tørre ud mellem vandingerne. En ugentlig iblødsætning er tilstrækkeligt i de fleste forhold. Tilsæt vand nok til at forårsage dræning fra bunden af puljen. Efterlad ikke vand sidder i bakken under planten for en lang periode. Hvis temperaturen omkring planten er meget varm, øge vanding.

Feed masse stok plante månedligt fra tidligt forår til slutningen af efteråret. Bruge en velafbalanceret flydende gødning, der er fortyndet med vand til halv den anbefalede styrke.

Formering

Masse sukkerrør planter propageres meget nemt. En skæring kan tages fra enten en stilk eller woody stammen. Plante opskæring i en gryde, der indeholder en lige blanding af pottemuld og sphagnum. Vand jorden godt og holde det fugtig på alle tidspunkter. Placer opskæring i et område, hvor det får lyse men indirekte belysning for størstedelen af dagen.

Problemer

For meget salt eller fluor i jorden vil forårsage brune kanter på blade af masse sukkerrør. Hvis fluorid er problemet, destilleret begynde at bruge kun vand på anlægget. Hvis salt er spørgsmålet, fjerne planten fra puljen og tømme ud i jorden. Fyld potten med frisk jord og genplante masse sukkerrør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com