Hvordan vinstokke blomstre?

June 15

Hvordan vinstokke blomstre?

Druerne er "lianer," woody, klatring vinstokke, der er medlemmer af Vitaceae plante familie. Alle arter af druer producere blomster hver forår, når nye vækst begynder efter vinteren vækstdvale. De fleste arter af druer er self-frugtbar, hvilket betyder, at deres blomster ikke behøver at modtage pollen fra en anden blomst.

Druetyper

Arter af Euvitis, herunder Vitis vinefera og Vitis labrusca, er sande druer, der hænger i klaser. Vitisus vinefera, bruges til at lave vin, omfatter sådanne arter som pinot noir, merlot og zinfandel. Concord er en type af Vitis labrusca, de arter, der er hjemmehørende i Nordamerika, der bruges til saft og til syltetøj og marmelade. Muscadine druer (Muscadinia rotundifolia), en lille saft-drue indfødte til det sydøstlige USA, producerer en anden slags blomst.

Blomst beskrivelse

Drue blomster vokse hvert forår på forgrening klynger overfor base af nye blade. Hver 1/8-tommer-dækkende blomst har fem bægerblade, kronblade og støvdrager. Bægerbladene er grønne blade-lignende strukturer, der danner det beskyttende blomsterbægeret i bunden af en blomst. Støvdrager er den mandlige del af blomsten, der bærer anther, en sæk af pollen. Nogle Euvitis har mere end 100 blomster på hver klynge. Muscadine druer har fra 10 til 30 blomster.

Pollen krav

Euvitis arter er blomst perfekt eller self-frugtbar, hvilket betyder, at de ikke behøver pollen fra andre blomster. Self-frugtbar blomster har både kvindelige æggestokke og mandlige støvdragere. Nogle sorter af muscadine druer har blomster, der hunblomstre, hvilket betyder de har kvindelige støvveje men ingen mandlige støvdrager og så behøver pollen fra andre blomster for at producere druer.

Blomst vækst

Når din druer blomst afhænger af vejret og vifte af drue. Knap-lignende tips af nye skud vil udvikle sig til klynger af blomster omkring 10 uger efter knopper pause. Blomster vises normalt, når temperaturen er fra 59 til 68 grader F. Først, vil du kun se nubs af beskyttende blomsterbægeret. Disse vil i sidste ende falder ned, hvilket frigør pollen fra støvknapperne. Kraftig regn, meget varmt eller koldt vejr eller hård vind kan forårsage dit udbytte til drop eller resultere i klaser af druer, der er alt for kompakt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com