Hvordan at slippe af med mos på en asfalt indkørsel

June 15

Hvordan at slippe af med mos på en asfalt indkørsel

Hvis din indkørsel er i en lys, skyggefulde del af din ejendom og fugt fra kunstvanding eller regn har tendens til at blive hængende, vises alger og mos ofte på asfalten. En ophobning af støv og organisk snavs på toppen af asfalt, der forbliver fugtig gør en prime spot for mos til prosper. Mens kemisk behandling kombineret med fysisk fjernelse af mos er effektiv, ændre miljøforhold på asfalt indkørsel også mindsker hvis eller hvor hurtigt mos vises igen.

Instruktioner

Fjernelse

•Scrape mos fra asfalt indkørsel med en flad-bladet spade. Anvende pres på spade som din magert fremad og skrabe indkørslen. Dette sikrer direkte kontakt med asfalt til at fjerne så meget moss materiale og eventuelle underliggende muck, jord eller murbrokker. Fjern så meget mos og muck som muligt at afsløre nøgne asfalt.

•Purchase en metal-sulfat baseret moss herbicid til at sprøjte på asfalt indkørsel. Jern sulfat, kalium salte, zinkchlorid og zink sulfat alle arbejde for at dræbe moss. Kobber og aluminium salte kan også dræbe moss. Læs produkt etiket anvisninger for korrekt anvendelse doser og priser. Nogle moss herbicider, der især indeholder jern, pletten overflader. Ser for enhver rådgivning eller advarsler om anvendelse på produktet og købe de passer bedst til din situation.

•Applicer moss herbicid på de skrabede områder i indkørslen og i nogen steder hvor skrabning var praktisk og spor af alger og mos forblive. Holde det fri for vand til kunstvanding at forhindre herbicid fortynding samt gælder ikke indkørslen herbicid, før regnen forventes behandlingsområdet.

•Reapply moss herbicid pr. etiket retninger hvis moss forbliver. Ikke overapply kemikalier for at spare tid eller at "gøre et bedre job," som afstrømning fra indkørslen kan skade græsplæne græs eller forurene storm vand afløb og systemer.

Forebyggelse

•Juster kunstvanding sprinklere nær indkørsel til at sikre, at ingen oversprøjtning holde asfalt indkørsel overfladen våd. Moss skal fugt til at vokse. Forhindrer klæg betingelser i revner eller vandpytter på drevets overflade fjerner mos-voksende levesteder.

•Sweep indkørsel regelmæssigt når betingelserne er tør. Alternativt kan du bruge en magt blæser. Eliminere enhver ophobning af snavs og organisk stof snavs i revner, sømme eller ved grænsen til plæne eller haven sengen og asfalt.

•Tag lavthængende grene eller anden bygning egenskaber såsom markiser eller holdere. Overdreven skygge bremser fordampning af vand fra indkørsel overflade og forhindrer varmen i direkte sol stråler fra tørring drevet. Moss vokser ikke godt i varme, solrige og tørre områder af en indkørsel.

Tips & advarsler

  • Istedet for benytter fremstillede moss herbicider, kan sprøjtning en løsning af bagepulver eller fortyndet blegemiddel også dræbe moss. Tillad ikke nogen afstrømning over afdrift til at komme i kontakt med nærliggende planter, såsom græs græs.
  • Selv om højtryksspuling indkørslen er en mulighed for at fjerne mos og alger, det har tendens til at sprede problemet. Vandet skal stadig løbe væk, og den indeholder mos og alger fragmenter, der kan flyttes til andre dele af indkørslen. Hvis indkørslen forbliver lyssky og fugtig, disse mos og alger partikler spire og skabe mere af et problem.
  • Brug ikke regelmæssig weed herbicider, som dem, der indeholder glyphosat. De vil ikke arbejde på mos, da disse enkle plantlike organismer ikke har kardiovaskulære væv.
  • Nogen kemikalier sprøjtet på en indkørsel til at dræbe mos kan skade dyrs liv, der kommer i kontakt med det eller rester. Undgå at anvende herbicider eller blegemiddel i en måde eller dosis, der forårsager afstrømning i storm vand dræn og grøfter, som forurener vand og påvirker levesteder for fisk, padder og vand-kærlig insekter.
  • Beskæring grene er farlige, og især høj-nåede lemmer, der kræver brug af en stige. Leje en professionel arborist til sikkert at fjerne problematisk, skygge træet lemmer i indkørslen. Sørg for arbejderen er licenseret og bundet i tilfælde af eventuelle skader på ejendom opstår under træet trimning vedligeholdelse.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com