Sådan installeres gummi Dam Liners

June 15

Fleksibel Dam liners er normalt lavet af butyl gummi. Der er mange fordele ved at bruge en fleksibel Dam liner til linje din dam. Vælger at line betyder din Dam med en gummi liner at du ikke vil være bundet af producentens design, som du ville være med en præfabrikerede PVC Dam liner. Gummi liners tendens til at vare længe, fordi de er tykke. Dette kan dog gøre lineren lidt svært at manøvrere i hjørnerne af dammen. Holde dette i tankerne, når der træffes beslutning om din Dam design.

Instruktioner

•Calculate længde og bredde skal du din Dam liner at være. Det er bedre for dig at købe for stort af en liner end for lille. Formel til at bestemme bredde er Dam bredde + (Dam dybde x 2) + 6 inches. Formel til at bestemme længden er Dam længde + (Dam dybde x 2) + 6 inches.

•Spread din liner så det er helt åbne, og lægge det over din dam. Forsøg ikke at skubbe den i dammen - tyngdekraft og vand pres vil kontur det til at passe din dam.

•Sæt store sten eller mursten langs kanterne af liner at holde det på plads. Glat ud nogen buler i del af din liner hængende over dammen.

•Begin fyldning af dammen med vand. Da dammen er at være fyldt, fortsætte med at udjævne eventuelle klumper eller rynker, der danner i din liner.

•Reposition sten eller mursten langs kanter når lineren er stram. Foringen vil fortsætte med at synke ned i dammen som mere vand er sat. Så, skal du muligvis flytte dem et par gange, afhængigt af størrelsen af din dam.

Tips & advarsler

  • Før du tilføjer fisk at du Dam, Sørg for at den specifikke gummi, der anvendes til at gøre din dam er sikkert for fisk. Nogle gummi er giftig for visse fiskearter, især koi.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com