Hvordan du udskifter den øverste spankulere på en garageport

June 15

Garage døre over 10-fods bredt kommer med en u-form bar på tværs af toppen. Baren er en spankulere og hjælper med at forhindre den øverste sektion fra vridning, især når man har en garage døråbner. Nogle gange spankulere vil blive beskadiget eller blive rusten kræver erstatning. Du skal måle din dør bredde, når du udskifter den øverste spankulere på garageporten. Dette sikrer, at du køber den rigtige størrelse. Udskiftning stivere er tilgængelige på hjem forbedring Centre og garage døren forhandlere.

Instruktioner

•Træk garageporten ned hele vejen og engagere lås bar. Hvis du har en oplukker, lukke døren med fjernbetjeningen eller tryk på knappen station. Fjern netledningen fra loftet outlet at forhindre nogen ved et uheld ved hjælp af en fjernbetjening til at åbne døren, mens du arbejder.

•Anbring en step stigen på døren og identificere alle de hex hoved skruer sikring spankulere til den øverste del. Nogle producenter bruger spankulere klip samt skruer. Klip er små stykker flad metal der klip over kanten af spankulere og skruen går gennem den modsatte ende og i døren stile. Nogle stivere er bag den øverste eller nederste kant af de øverste inventar i hver ende.

•Tag skruerne at sikre den øverste kant af spankulere til døren med en 3/8-inch stik skruenøgle. Hvis spankulere er bag den øverste armatur, fjerne stativ skrue som nødvendigt uden at fjerne armaturet. Placere skruerne og spankulere klip i en kop.

•Løsn og fjerne skruerne at sikre den nederste kant af strut, startende fra hver ende og arbejde din vej til centrum. Fjern center skruen mens du holder i midten af spankulere. Trække spankulere væk fra døren.

•Holde den nye stræber mod døren punkt og linje op center bunden monteringshul med skrue hul i center dør stile. Hvis din strut monterer en kant af den øverste armatur og døren, glide kanten af spankulere under armaturet.

•Thread fastholde skruen ind monteringshul indtil hånd stramt. Vedhæfte de resterende skruer langs længden af spankulere, og spænd med topnøgle. Hvis den nye spankulere kræver huller til skruer, bore dem ud med en 1/4-inch borehoved og installere skruen. Sæt strømkablet opner i loftet outlet.

Tips & advarsler

  • Hvis de gamle skruer ikke stramme sikkert købe lidt større diameter skruer. Brug egen boring skruer og indvirkning skruenøgle eller bore vedhæftet fil til ståldøre.
  • Hvis døråbner beslaget er knyttet til den tidligere spankulere, vedhæfte oplukker til den nye spankulere på samme måde.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com