Problemer med aristokrat pæretræer

June 25

Aristokrat pære er en pryd træ anvendes i haven landskabspleje. Det producerer ikke pærer eller enhver form for spiselige frugter, men blot tyk foråret blade af hvide blomster.

Fysiske problemer

Aristokrat pæretræer lider af et par spørgsmål baseret på den måde, de vokser. Første er træets bark meget tynd, så det kan nemt blive beskadiget. Den tykke vækst af blomster kan forårsage grenene til at hænge og potentielt bryde. Hvis i nærheden af en vej eller sti, kræver træet store mængder skære ned for ikke at forårsage en obstruktion.

Skadedyr

Træerne kan være modtagelige for angreb fra bladlus og insekter, der fødte i både frugt og træ. Bladlus angreb har været kendt for at påvirke den normale vækst i træerne.

Sygdomme

De vigtigste sygdomme problem med aristokrat pære er bakterier kendt som fireblight. Det forårsager skader på barken i form af peeling og bliver bladene rød, som om det var efterår, men de vil ikke falde fra grene. Grene påvirket af blight vil dø og skal fjernes for at forsøge at kontrollere spredningen af sygdommen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com