Ideer til landskabspleje i et kedeligt baghave

June 16

Ideer til landskabspleje i et kedeligt baghave

Med ret til landskabspleje, kan du slå en kedelig baggård til en udendørs boligareal, som du nyder. Omdanne din baggård landskab kan hjælpe øge værdien af dit hjem og give et godt sted for at underholde gæsterne, når vejret er rigtigt. Før du begynder en baggård Landskabsarkitektarbejde projekt, lave en plan.

Haven værelser

I stedet for blot æglæggende haven senge i din græsplæne, oprette en havestue, der vil give dig og din familie interessant sanseoplevelser. Store godser kan have hække eller hegn til at adskille enkelte haven værelser, men du kan placere en anderledes havestuen i hvert hjørne af din baghave og gøre en sten eller grus gangbro som en måde at adskille hver enkelt. Garden-værelse ideer såsom pizza med urter og grøntsager behov til top dine foretrukne pizza, en sommerfuglehaven med blomster, der tiltrækker de vingede insekter, en salsa garden med dine foretrukne peberfrugter og tomater, eller en akvatisk have placeret i og omkring en vand-funktionen.

Landskabspleje med Rocks

Bryde op en kedelig, flade baggård med veje lavet af flagstone, nedbrydes granit eller endda brosten. For at gøre en vej har mere interessant, det fører til et fokuspunkt i din værftet, som en gynge, Dam, brand pit eller spabad. Hvis du ikke er glad for pleje af græs, overveje at oprette en zen type af rock haven, der omfatter en kampesten eller to blandt hvide klipper. Hvis din baghave skråninger, bruge store stykker af flise til at hjælpe med at definere de forskellige niveauer i din værftet og som trin, så du kan navigere gennem din gård sikkert.

Sukkulenter

Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, men ønsker mere plantevækst i din baghave end græs, kan du prøve at voksende sukkulenter. Findes i forskellige højder, farver og størrelser, sukkulenter er lav vedligeholdelse planter, og mange kan modstå varme og kolde temperaturer. Kun brug for lejlighedsvis vanding, mange saftige sorter transplant nemt og spredes på egen hånd. Ud over plantning sukkulenter i jorden, du overveje vokser dem i Potter, så godt, så du kan tilføje højde og dimension i din baghave.

Blomst grænser

Ofte ses i europæiske haver, er blomst grænser en enkel måde at tilføje farve og dimension til din baghave. Bruge blomsterne til at line din hegn, for at danne en ring omkring et træ eller langs din terrasse. Hvis du vil bruge mere end én række blomster til at oprette en kant, skal du placere taller blomsterne i ryggen og kortere blomster foran.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com