Hvad er Epimedium Grandiflorum?

June 20

Også kaldet bishop's hat, er epimedium grandiflorum en lavtvoksende plante, der bærer voksagtig blomster formet som en biskop mitre. Det er forbavsende hårde, stand til at trives i områder, der spænder fra frigid til næsten tropiske, men det ikke tåler ørken betingelser godt.

Beskrivelse

Ifølge Sunset magasin er epimedium grandiflorum en løvfældende plante, der vokser via underjordiske stængler og når omkring 1 fod i højden. Sin fælles navne er longspur epimedium eller bishop's hat.

Hårdførhed

Sunset angiver, at epimedium grandiflorum er hårdfør i zone 2 til 9, 14 og 17 og 31-43, hvilket betyder, at det vil vokse stort set hvor som helst temperaturen ikke dukkert under-50 grader Fahrenheit i vinter. Det kræver regelmæssig vand og det foretrækker mindst nogle skygge, så det ikke vil gøre godt i de ørken zoner af 10 til 13.

Blade og blomster

Alle medlemmer af epimedium slægten har tynde, stive stængler, der bærer blade og blomster. Blomsterne har fire sporeløs eller hætteklædte kronblade og otte bægerblade--fire indre og fire ydre--, der omgiver midten af blomsten. Arternes grandiflorum omfatter sorter med pink, violet og rosa blomster. Bladene er 3 til 4 inches lang og er brunlig-pink i foråret, grønt om sommeren, og bronze i efteråret.

Anvendelser i haven

Gartnere bruger epimedium som en bunddække omkring og under andre planter, fordi foruden sin lave vækst vane, det tåler skygge godt. Sunset tyder på plantning det med Azalea, Rhododendron eller kameliaer, eller under træer. Epimedium grandiflorium virker også godt i containere eller rock haver.

Dyrkning

Gartnere på Heronswood børnehave i Warminster, Pennsylvania, råde dig til at få din epimediums plantet som hurtigt efter at købe dem som du kan. Planterne foretrækker fugtig, rige jord og nogle skygge. De kan vokse godt i tunge skygge, men så du kan bruge dem til at udfylde områder i din skygge haven.

For at plante epimediums, grave huller dobbelt så dybe og brede som potterne dine planter vokser i. Bland langsom frigivelse gødning i snavs, der kom ud af hullerne og derefter sætte nogle af at snavs tilbage i hullerne. Sætte planterne i hullerne og fylde omkring og under dem så deres rødder er godt dækket og stænglerne er selv med i toppen af hullerne. Vand planterne godt. Som de vokser, fortsat vandplanter regelmæssigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com