Hvordan at rengøre lim Off Microfiber møbler

July 5

Hvordan at rengøre lim Off Microfiber møbler

Polstrede møbler fremstillet af mikrofibre har fibre, der er meget lille og holdbar og er kendt for deres pletbestandigt kvalitet. Dette kan have appelleret til du når du har købt din microfiber møbler. Dette faktum er generelt korrekt, er bagsiden, at når de får beskidte eller bejdset, nogle typer af mikrofibre er svært at rent uden at beskadige materialet. Og hvad hvis du får noget som lim på din microfiber møbler? Prøv nogle af disse tips og du kan bare være stand til at få den genstridige lim.

Instruktioner

•Læs fremstilling instruktioner. Der er mange typer af mikrofibre, så bør du læse koden, der fulgte med din sofa. Det skal sige hvordan at rengøre din microfiber møbler. Mens der er ingen anvisninger på, hvordan man slipper lim specifikt, skal det hjælpe dig beslutte, hvilke af de følgende metoder kan være bedst at prøve.

•Rengør i en inconspicuous spot første. Før du prøver noget, teste, hvad du vil bruge i et sted, der aldrig vil blive set. Denne måde, hvis der er en dårlig reaktion eller nogen skade, vil ikke det være hvor alle kan se.

•Prøv W-D 40, sprit, Goo gået eller Goof-Off. Først, placere en klud eller papir omkring limen spot at beskytte mikrofibre omkring stedet. Derefter placere din valgte renere på en ren klud og gnid lim væk. Du kan også prøve at bruge blød tandbørste til at skrubbe væk limen.

•Brug et strygejern. Placer et stykke køkkenrulle på limen spot og bruge et varmt jern til jern over et stykke køkkenrulle i et par sekunder. Opløfte et stykke køkkenrulle og du kan se lim på et stykke køkkenrulle. Gentag, indtil limen er slukket.

•Brug suds fra en affedtning fad vaskemiddel, ligesom daggry, for at rydde op nogen bor venstre bag efter fjernelse af limen. Placer nogle vaskemiddel i en skål med vand og swish omkring for at gøre en masse af sæbeskum. Bruge sæbeskum på en blød klud eller svamp og tørres væk den sidste smule lim. Husk at prøve på et iøjnefaldende sted først.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com