Konkrete Installation af tagsten

June 24

Konkrete Installation af tagsten

Beton fliser når installeret korrekt kan vare i 50 år eller længere. Disse fliser er typisk dyrere end asfalt helvedesild, men billigere end tagsten af ler. Udgifterne til en konkret flise tag montering er sammenlignelig med en cedar rystes tag. Installere beton tagsten kan være en kompliceret og farlig proces, og kan ikke anbefales til uerfarne tagdækkere eller boligejere. Medmindre du har været specielt uddannet, bør installere tagsten overlades til en professionel. Det tager cirka seks måneder af overvåget uddannelse at blive dygtige til at installere konkrete root fliser, ifølge Roofkey hjemmesiden.

Instruktioner

•Undersøg den eksisterende beklædningen til at sikre, at det er tilstrækkeligt til at bære vægten af en beton fliser installation pr. lokale bygningsreglementer. Inspicere underlag for at sikre det helt dækker det pyntede materiale og overlapper alle hofter og højderygge, såvel som gennem alle dale. Kontakt din lokale bygning kode afdeling til at forhøre sig om lokale koder og kontrollere, at din tagdækning planer er i overensstemmelse.

•Installer batten systemet. Lægterne skal typisk ikke mere end 4 fod lang. Holdning den øverste lægte langs den øverste kant af taget og sikkert med skruer, som kan være skruer eller søm der kan trænge ind gennem batten og mindst 3/4 tommer i beklædningen. Orlov 1/2-inch græd plads til dræning mellem lægterne og på kanterne.

•Lay ud af dit tag flise design. Bestemme overhæng af flisen over tagskægget, som er typisk 3/4 tommer til 2 inches, afhængigt af din konkrete flise og din tagrende system. Fratrække mængden af overhæng plus 3 inches fra den samlede længde af en enkelt flise til at bestemme udgangspunktet for din første række fliser. Måle denne afstand fra eave og snap en kridtstreg i hele længden af taget.

•Installer den første hele række fliser. Sikre overhæng er selv og røv slutningen af fliserne er afstemt langs en kridtstreg. Fastgør hver efterfølgende kridtstreg længden af en flise minus 3 inches. Installere din næste række af fliserne langs denne linie, at sikre en 3-tommer overlapning.

Uddelingen fliser på taget med passende lukkeanordning. Disse kan være korrosionsbestandigt søm eller skruer, afhængigt af fliser og fabrikantens anbefalinger. Gentag processen indtil afsnittet er fuldført. Cap højderyg med ridge fliser.

Tips & advarsler

  • Nogle producenter anbefaler anvendelse en sealer til din nye beton tagsten.
  • Installationskrav til konkrete tag fliser kan variere baseret på klimatiske forhold.
  • Undgå at gå på dit konkrete tag fliser til at forhindre utilsigtet brud.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com