Hvad basilikum planter er gode at bruge som myggebalsam?

June 25

Hvad basilikum planter er gode at bruge som myggebalsam?

Basil gør en velsmagende og farverig tilføjelse til mange fødevarer, men universalrengøringsmidler urten er også gavnlig i din have. Afværge skadedyr som myg ved at plante forskellige sorter af basilikum omkring dit hjem. Blande sig med dine blomster og andre landskabspleje eller sted Potter af urt på dine dæk eller gårdhave; indarbejde basilikum i din køkkenhave også. Som planterne frigive deres olier i luften, frastøde de de summende blodsugere.

Citron basilikum

Citron basilikum er en bred vifte af urter, der hjælper med at holde myg på afstand. Pakket med æteriske olier, denne type af basilikum planter har små blade og udsender en frisk, lemony duft. Den stærke duft af citron basilikum, ligesom andre lemony planter som timian og citronella, afskrækker myg. Sidde Potter af citron basilikum omkring din dæk eller gårdhave når grill eller tilbringe tid udendørs for at holde væk skadedyr.

Kanel basilikum

Oprindeligt fra Indien kombinerer kanel basilikum en fed-lignende duft med en krydret parfume minder om træ bark fra som det får sit navn. Myg finde lugten ubehagelige og vil undgå enhver områder hvor du plante cinnamon basil. Denne række basilikum kan vokse til 30 inches høj, så plante det i områder med masser af ledige værelse som inden for landskabspleje i nærheden af dit hjem eller i din køkkenhave. Bladene kan nå 2 inches i størrelse.

Peruvianske basilikum

Peruvianske basilikum er også kendt som American duppy basilikum eller myg plante. Bladene på denne sort af basilikum planter, som er oprindelig i Peru, er ofte knust for at frigive en bitter men sød aroma, der frastøder myg. Peruanere anvender traditionelt basilikum, når madlavning, men de hænger også kviste af det i deres hjem for at holde skadedyr. Planterne bo kompakt på bare 12 til 18 inches---den rigtige størrelse til gryder eller langs kanten af din blomsterhave.

Trimning af planter

Uanset hvilken række du vælger for at bruge til at afvise myg, hold din basilikum planter producerer sunde, olie-pakket blade af kvæle dem tilbage som de vokser. Cirka en måned efter plantning det i den gryde eller på jorden, bruge haven Sakse til at trimme din basilikum stængel lige over det andet sæt af blade; fortsætte med at gøre så ca. hver 30 dage. Dette forhindrer planten i blomstring og opfordrer den til at vokse lodret, producerer store aromatiske blade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com