Min Janitrol varmepumpe vil ikke starte

July 13

Janitrol tilbyder en holdbar og effektiv linje af varmepumper med en bred vifte af effektivitet ratings. Mens Janitrol producerer et kvalitetsprodukt, som med enhver producent, opstå problemer. Forståelse af sekvensen af begivenheder i handlingen varmepumpe vil bidrage til at fjerne funktioner, der ikke vedrører problemet ved hånden. Start altid med den indlysende og arbejde på en logisk måde derfra.

Instruktioner

•Kontrollér enhed breaker. Når en breaker trips, går det ikke helt i off position. Det er ofte svært at sige visuelt, hvis afbryder er udløst. Flip breaker helt slukket, og derefter tilbage på. Hvis afbryder ture straks, kalde en kvalificeret tekniker. Hvis enheden starter og kører for et stykke tid og rejser igen, inspicere forbindelser af ledninger på breaker. Hvis ledningerne er i dårlig form eller løs, vil det medføre breaker til at varme op og rejse tidligt.

•Kontrollér termostaten. Kontroller, at det er sat i korrekt position og kræver varme eller køling. Hvis ingen af komponenterne i enheden kommer og breaker er engageret, er problemet sandsynligvis i lavspændings kredsløb. Intet andet vil forhindre alle komponenter i at komme.

•Kontrollér linje side af transformeren med multimeter sat på "Volt." Kigge efter en spænding læsning af 120 eller 240 volt. Kontrollere lav spænding side af transformeren for en læsning af 24 volt. Hvis der ikke er en læsning, erstatte transformeren. Kontroller ledninger på termostaten, hvis transformeren læser 24 volt. Placer en bly på "R" terminal og andre forrest på "C" terminal. Hvis der er en 24 volt, læser, erstatte termostat. Hvis der ikke er en læsning, tjekke forbindelser af lav spænding kredsløb. Hvis alle forbindelser er god, erstatte termostat wire.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com