Oplysninger om brand forebyggelse uge for børn

July 2

Oplysninger om brand forebyggelse uge for børn

Brand forebyggelse uge, eller FPW, er blevet observeret i oktober hvert år siden 1922. Det er en tid, hvor brandfolk og eksperter ofte besøger klasseværelser at tale om brandforebyggelse og brandsikring, mens nogle studerende komme til tour brandstationer eller udforske brandbiler. Nogle temaer for uge gennem årene omfatter brand gør ondt, hjælpe med at stoppe branden, brandøvelser redde liv i hjemmet, i skolen og på arbejdspladsen og brand vil ikke vente... Planlægge din flugt.

Historie

FPW falder omkring oktober 9 fordi ugen blev oprettet for at fejre den tragiske Chicago fire af 1871. Hundreder blev dræbt, næsten 20.000 strukturer blev ødelagt, land var brændt og 100.000 venstre hjemløse. Selvom branden startede på oktober 8 størstedelen af sket skade på oktober 9. En anden brand, der også er sket i denne uge var Peshtigo skovbrand. Det var den mest ødelæggende sådanne brand i USA. Der var 16 byer ødelagt, over 1.000 dræbt og over en million hektar brændt. Brand Marshals Association of North America, nu International brand Marshals Association, besluttede på den 40-årsdagen for disse brande, det var tid til at uddanne offentligheden om brandsikkerhed og forebyggelse. Præsident Woodrow Wilson foretaget den første brand forebyggelse nationaldag proklamation i 1920, som voksede i den uge, der er observeret i dag.

Betydning

Selv de yngste børn lære under brand forebyggelse uge. Som børn bliver ældre er der flere detaljer og instruktion. Ét element indebærer røgalarmer og skridt at tage når man slukker, som sikkert forlade området og ikke vender tilbage. Studerende også lære om at have en flugtplan derhjemme samt, hvordan vigtige røgalarm test er for familien.

Funktioner

Lærere og særlige gæster undervise brandforebyggelse gennem læsning bøger og digte, sang sange og sjove aktiviteter, såsom interaktive spil. Sparky brand hund er National Fire Protection Association, eller NFPA, officielle maskot siden 18 marts 1951. Han er dedikeret til at holde børn sikkert af undervisning i forebyggelse af skovbrande og sikkerhed.

Forebyggelse

Forebyggelse er det første skridt i brandsikkerhed. Hvis studerende har lært ikke at spille med tændstikker og lightere derefter overholde denne lektion muligt har brande forhindret. Ikke desto mindre brande ske, og det næste skridt er at lære beskæftiger sig med brand sikkert, sådan som mens camping.

Overvejelser

Eleverne introduceres til brand sikkerhedsøvelser i skolen, men der er mere til brandsikring, såsom stop, drop og roll. De lære hvad man skal gøre i tilfælde af deres tøj fange i brand. De sørger for studerende forstår for at få lav til gulvet og kravle ud af et område, hvis der er intens røg stede. Et andet tip er at ikke skjule under en brand som flugt er bedst, men hvis flugt ikke er muligt så brandmænd ikke kan spare dig hvis de ikke kan se dig.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com