Hvordan til at grave og genplante en Gardenia Bush

July 3

Hvordan til at grave og genplante en Gardenia Bush

En gardenia bush er en evergreen plante med duftende hvide blomster og skinnende, mørkegrønne blade. Vokser i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 7 til 10, kan en gardenia bush vokse i højden spænder fra 2 til 8 fod høj. Hvis du har brug at grave og genplante din gardenia til et andet sted i din værftet, gøre det i løbet af sensommeren til tidlige efterår. Stedsegrønne buske kan blive udsat for vinteren bruning hvis genplantes i slutningen af efteråret.

Instruktioner

•Vælg et nyt område i din landskab at genplante gardenia bush. Det nye område skal have fuld sol med nogle eftermiddag skygge og veldrænet jord. Undgå genbeplantning af en konkret fortov eller indkørsel, fordi pH i dette område kan være for høj. Gardenias foretrækker et pH mellem 5,0 til 6,0.

• Bekræft pH-niveau ved at foretage en jordanalyse ved hjælp af en jord test kit fra din lokale udvidelse kontor. Ændre jord efter resultatet af analysen. Svovl er normalt bruges til at reducere pH-niveau.

•Dig en grøft 12 inches dyb og bred omkring gardenia bush med en skarp grave skovl for rødderne er rent skær. Rødderne skal være afbrudt før løft rodklumpen omhyggeligt fra i hullet for at undgå skade på rødderne.

•Dig et hul på den nye placering to gange bredden af rodklump, men samme højde som de tidligere hul.

•Indstil root bolden i hullet. Opfyldning halvvejs og vand for at fjerne luftlommer. Når drænet, finish opfyldning hullet med jord og vand igen.

•Kapacitet gardenia 1 tommer ugen medmindre nedbør er tilstrækkelig til at fastslå rødderne. Anvende en 3 - til 4-tommer lag af muld, såsom pine halm eller flis, at bevare jordbundens moistness og mindske ukrudt fra vokser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com