Hvordan at forsegle en dør korrekt

July 3

En måde at spare penge på el-regningen er at forsegle din døre korrekt. Mest yderdøre har enten slidt weatherstripping eller ingen weatherstripping overhovedet mellem dør stopper og døren. Selvklæbende skum weatherstrip er en billig og hurtig måde at forsegle døren korrekt. Weatherstrip kommer som 20-fods eller 50-fods ruller, og er tilgængelig på hjem forbedring Centre. For at fuldføre forsegling af døren, tilføje en justerbar døren feje for at eliminere kladder under døren.

Instruktioner

•Åbn døren og rengøre indersiden kant af døren stopper med en våd klud. Door stop er trim der ansigt af døren lukker mod. Rengøre indersiden kant af stop grundigt for at fjerne snavs og lade stop tørre grundigt.

•Sæt ene ende af den selvklæbende weatherstrip på toppen af låsen side dør stop på indersiden kant. Tryk på weatherstrip mod dørstopper med fingrene. Rul weatherstrip rulle ned på længden af dørstopper, at trykke på weatherstrip på dør-stop, som du bevæger dig. Stræk ikke weatherstrip, som du oprulle det, men bare lægge weatherstrip op på stoppet.

•Klippe weatherstrip i bunden med en household saks. Placere din finger over toppen af weatherstrip, og anvende fast Tryk samtidig glide fingeren ned på længden af weatherstrip.

•Starting i bunden og arbejde dig vej op til toppen, skræl papir ud af weatherstrip. Gentag installationsprocessen for hængsel side af døren. Måle den øverste stop i mellem to side jamb stykkerne af weatherstrip. Skær et stykke fra rullen til måling, og anvende weatherstrip til den øverste stop.

•Vælg inde, og luk døren. Med et målebånd, måle dør bredde, og bruge en nedstryger til at skære dør feje til måling. Placere dør feje mod den nederste kant af døren, med bunden bare rører gulvet eller på gulvtæppet. Brug en blyant til at markere monteringshullerne fra døren feje op på døren.

•Når en smule mindre i diameter end monteringsskruer, bore pilot huller i døren på dine mærker. Placer dør feje mod døren, og fastgør med monteringsskruer og Phillips skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Købe døren feje kits, der har slidset justerbar monteringshuller. Disse er især nyttig, når Skorstensfejeren er over gulvtæppet. Som tæppet slidt, blot løsne monteringsskruer, og lavere døren feje.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com