Hvordan man laver en Dendrobium orkidé Centerpiece

July 4

Hvordan man laver en Dendrobium orkidé Centerpiece

En fælles række indendørs orchid, dendrobium fungerer som en attraktiv fokale stykke til enhver bordplade arrangement. At vide hvordan man laver en dendrobium orkidé arrangement giver dig mulighed for at præsentere eksotisk flora til din spiseplads. Uanset om du er en nybegynder eller ekspert håndværk entusiast, forskønner gør centerpieces fra dendrobium blomster indendørs spisestue miljøer.

Instruktioner

•Vælg en base for din centerpiece egnet til lejligheden eller dit hjem decor. Fyld bunden af din base med et substrat, der passer til din indretning ordning. For eksempel, hvis du bruger en høj, klar vase, fylde det med farvede småsten eller kugler. En kurv af floden sten er en anden smuk idé. Lad din kreativitet løbe vild med denne del af projektet.

•Sæt din udvalg af dendrobium orkidé blomster i midten af din centerpiece base. Hvis du bruger en flad base med friske orkideer, holde dem i en lille gryde til deres vitalitet. Hvis du bruger en vase, bare skubbe orkideer ind i den. Holde vand i vasen til at holde dem friske.

•Arrange accent stykker omkring den centrale del af kernen. En krans af eukalyptus blade viser sig attraktivt og også tilføjer en behagelig aroma til nærmiljøet omkring kernen. Disse blade accenter kan arrangeret omkring blomsterne eller indsat i base på center.

•Embellish din centerpiece efter dine egne ønsker og ved hvad matcher temaet du nyde. Positionering batteri-drevet lys på hver side af centerpiece tilføjer et strejf af romantik til den samtale-start ornament.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com