Er asbest helvedesild på et hjem farlige?

July 5

Asbest er et mineral, der blev brugt til mere end et århundrede for at oprette brandsikre byggematerialer. Et byggemateriale, der undertiden indeholder asbest kan findes på tagene af mange ældre huse: helvedesild. Fordi udsættelse for asbest kan forårsage kræft, er mange boligejere bekymrede over sikkerheden af at have asbest helvedesild på deres tag.

Betingelse

Hvis asbest helvedesild er i god stand (dvs. ikke brudt eller beskadiget på anden måde), de er generelt betragtes som sikre. Det er kun når asbest helvedesild er i dårlig stand, de kan frigive luftbårne asbestfibre.

Asbest rullesten fjernelse

Fordi en ukorrekt fjernelse af asbest job kan faktisk øge odds for frigivelse af asbestfibre i luften, bør du hyre en licenseret asbest nedskæring specialist til at tage på projektet.

Beskadigede asbest helvedesild

Hvis asbest helvedesild på dit hjem er beskadiget, ikke Tillad nogen bortset fra en uddannet professionel til at få adgang til, røre eller gå på taget. Kald en asbest professionel hurtigst muligt at lukke området og undgå yderligere frigivelse af asbestfibre.

Rullesten sammensætning

Asbest tagmaterialer, herunder helvedesild, er normalt sammensat af mindre end 30 procent asbest. Asbest helvedesild er ofte fremstillet af Transite, et materiale, der består af Portland cement og asbest, samt andre fyldstof materialer.

Langsigtede sundhedsmæssige effekter

Udsættelse for asbest, selv i små mængder, kan medføre lungekræft, kronisk obstruktiv lungesygdom, pleural plaque, Mesotheliom og andre former for kræft. Sundhed risici stigningen hvis personen udsat er også ryger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com