Æbler, der modner i August

July 5

Æbler, der modner i August

Æbler er vokset over hele landet i frugtplantager og baggårde ens. Sprøde, saftige frugt betyder ankomsten af faldet i spektakulære måde med glober i grøn, guld og rød. Fra apple tærter og æblemos til æblecider er der mange gode grunde til at plante et æbletræ. Men hvis du er ængstelig for dine æbler, der er nogle sorter, der modner i August i modsætning til senere i efteråret.

Discovery

Sorten "Discovery" blev først udviklet i Essex, England omkring 1949. De modner tidligt og har en lang holdbarhed. Æblet er bleg grøn og gul med en blodrød flush. Dens kød er Rosa med en antydning af jordbær smag. Træet er en naturlig dværg og kunne være velegnet til en baggård haven.

Tydeman's Red

Også kaldet "Tydeman's Early," denne sort blev først udviklet i England i 1929. Det kan være høstet i slutningen af August til midten af September. Tydeman's Red er en god dessert og sauce apple med tynde hud, der holder en antydning af kanel. Kødet er ikke sprøde, men æblerne kan få til en god størrelse. Træerne er produktive men har svage grene.

Mollie's Delicious

"Mollie's Delicious" kan høstes fra slutningen af August til oktober og betragtes som en fremragende tidlig sort. Frugten er stor og konisk i form og har en rødlig nuance. Det er kendt for sin behagelige eftersmag. Høstede æbler vil holde i køleskabet i omkring 10 uger. Sine træer tendens til at bære to gange om året, men er meget nemme at træne.

Uberørte

"Uberørte" æbler blev udviklet på Purdue og Rutgers universiteter i 1972. Denne apple også går under navnet "Co Op 32." Dette er en høj kvalitet apple med citron gul hud og en vidunderlig smag.

Gravenstein

"Gravenstein" æbler kan dateres tilbage til Italien i 1600-tallet og blev indført til USA i 1790. Den høst sæson er August til September. Huden er tynd og gul med røde striber. Kødet er sprød, saftig og kendt for fremragende smag. Disse æbler er fremragende til tærter, desserter, saucer og cider. De gemmes i køleskabet indtil November. Gravenstein træer er stor og kraftig. "Rød" og "Starr" Gravenstein æbler modnes også i August.

Akane

"Akane" æbler er også kendt som "Prime rød" og "Tokyo Rose." De blev udviklet på Tohoku landbrugs eksperiment Station i 1970. Deres høst sæson er korte, fra slutningen af August til begyndelsen af September. Frugten er hård, sprøde og saftige med lyse rød hud. Smagen er tærte og ligner Jonathan apple. Akanes er bedst til tørring og holde godt i køleskabet. Træer vil producere den bedste i lav chill klimaer, og bladene har en gul skær.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com