Hjemmelavet vindue rengøringsmiddel med ammoniak

July 7

Hjemmelavet ammoniak rengøringsmidler er let at lave, mindre giftige og klart mere økonomisk. Ammoniak renser windows uden den striber der almindeligvis opstår, når ved hjælp af eddike og vand alene. Nogle gange lidt ekstra flydende fad vaskemiddel er nødvendigt at skære igennem den snavs og rester efterladt af kommercielle rengøringsmidler. Ammoniak opskrifter vil efterlade dine vinduer rene og streak gratis.

1. gallon blanding

1/2 kop ammoniak1 kop eddike1 tsk flydende fad vaskemiddelTilsæt vand for at gøre 1 gallon af vinduet renere

2. gallon blanding

For en mere intens rengøring

1/2 kop ammoniak2 kopper afrids alkohol 70% isopropylalkohol1 tsk flydende fad vaskemiddelTilsæt vand for at gøre 1 gallon af vinduet renere

At rengøre windows

Spray windows med din hjemmelavede vindue renere løsning. Stedet for at bruge papirhåndklæder, sammenkrøllet Spar penge ved hjælp af et stykke avis at forhindre striber og til at give glasset en poleret look. For at holde undgå renere i at tørre for hurtigt at pudse dine vinduer, når solen skinner direkte på dem..

Opbevaring og forsigtighed

Bruge genanvendelige spray flasker til opbevaring af renere. Label flasker med ingredienser og altid holde ud af utilgængeligt for børn. Taget internt, er sprit og ammoniak giftstoffer.

Tip

Rene badekar med bagepulver og flydende opvaskemiddel. Drys bagepulver på karret, tilføje en sprøjte af flydende skålen vaske og krat med en svamp. Skyl godt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com