Hvilken slags Sealer bruges til at dække vand pletter på loftplader?

July 7

Når vand utætheder opstår og forårsage pletter på et loft, kan nogle husejere tænke på udskiftning af flisen. De uønskede mørke-brune pletter skal ikke altid udskiftes; de kan forseglet og malet. Hvis overdreven skade herunder peeling eller mærkbar vridning opstår, kan udskiftning være den eneste mulighed.

Før du begynder

Før forsegling loftplader til at omfatte vand pletter, identificere kilden til lækagen og sikre, at det er repareret ordentligt. Lækagen kan være fra en række kilder, herunder brudt vandrør eller en utæt tag. Finde frem til problemet og tage skridt til at løse problemet før fastsættelse af pletten. Hvis lækagen fortsætter efter forsegling og malerarbejde loftplader, vil vandskader gentage.

Shellak

Shellac sealer er tilgængelige under forskellige navne. Det er designet til at dække pletter, fejl og andre misfarvninger. Før du anvender, være sikker på loft flisen er tør og forholdsvis glat. Sealer reparerer ikke peeling eller tilhugget fliser. Anvendelse af sealer ligner almindelig maling: pensel eller rulle på en frakke af sealer og lad det tørre. Pletten kan være synlige gennem sealer, men er ikke være synlige efter anvendelsen af en frakke eller to af maling.

Latex Primer

For lille misfarvning på loftplader fra vandskader, en latex primer kan være tilstrækkeligt. Shellac fangere kan være dyrt. Ved hjælp af en latex primer kan være mere omkostningseffektivt som en sealer, hvis pletterne er minimal. Latex er ofte valg maling til loft flise. Når du bruger latex til at male loftplader, anbefales en latex primer som udgangspunkt selv for fliser uden pletter. Primeren giver en beskyttende barriere over det beskadigede område og giver mulighed for en latex maling top coat til at dække pletter.

Ren pletten

Husholdning på et budget, kan undgå brugen af en sealer være den bedste løsning. Afhængigt af den tidligere finish af loftet flise, kan nogle pletter rengøres i stedet for forseglet. Bruge husstand eller vaskeri blegemiddel til at vaske området med en ren klud eller blød svamp. Pas på ikke at beskadige flisen. Bære beskyttende briller og handsker under renseprocessen og dække gulvet med en presenning eller plast til at holde blegemiddel fra farvning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com