Toilettet vil ikke stoppe kører når Floater er op

July 9

Toilettet vil ikke stoppe kører når Floater er op

Når et toilet er i orden, bør ingen vand lække fra udfylde ventil eller afløbet. Hvis vandet inde toilet tank ikke stopper kører, når du løfter floater, så synderen er enten stopgarn, som blokerer drænhul fører til kloak rør eller gummipakning i bunden af tanken, der forhindrer vand fra siver ud på gulvet. Du kan rette de fleste utætte toiletter ved at undersøge toilet tank dele og erstatter den ødelagte del eller hele tank mekanisme. Du kan købe toilet tank dele på ethvert hjem forbedring butik.

Stopgarn

Stopgarnet er den gummipakning, der forbinder til toilet flush håndtag med en kæde. Nogle gange kan kæden virvaret omkring flush håndtag-stangen og bliver for kort til at lukke Stopgarnet helt. Tjekke kæde for at sikre, at det ikke er filtret og lang nok til stopgarn at forsegle i afløbshullet. En anden årsag er hvis kæden er for lang, får det til at falde under Stopgarnet og forhindre forsegling i afløbet. Hvis kæden ikke er problemet, skal du kontrollere stopgarn for korrosion. Gummi stopgarn forværres over tid fra mineraler i vandet. Hvis du ser nogen korrosion eller revnet områder på Stopgarnet, erstatte det med en ny.

Seal

Gummipakning waterproofs åbning mellem tanken og toiletkummen. Korrosion eller revner i seglet forårsage vand til at sive ud af tanken, der sænker vandstanden i tanken. Når vandstanden går ned, selv den mindste smule, tanken refills selv. Hvis du har en lækage, løber toilettet konstant. Kontroller segl for mangler og se nedenunder toilet tank og på gulvet for nogen dryppende vand. Når vandet forsegle utætheder, vil vandet drypper under tanken og på gulvet. Hvis du ser noget vand på gulvet eller under toilet tank, erstatte toilet tank segl.

Floater

Dit toilet kan have enten en plast, ballet-formet floater tilsluttet en metalstang eller en floater cup, der bevæger sig op og ned ad vand-forsamling indtagelse rør. Begge typer af flydere justere vand i toilet tank, forhindre overfyldte. Selvom floater er op, kan vandet stadig løbe ind i toilet tank. Hvis du har en bold floater, kontrollere, at bolden floater er fri og klar fra siden af tanken. En løs bold floater stang eller bøjet floater stang kan forårsage bolden til at gnide siden af tanken, forhindrer stigende til sin højeste position. Du kan erstatte bolden floater og stang eller bøjer stangen væk fra siden af tanken, så floater er klar til at flytte op og ned. Hvis dit toilet har cup floater, kan du justere højden ved at klemme klippet beliggende på en tynd metal stang på siden af forsamlingen. Skubbe klip op eller ned stangen lidt ad gangen for at få den korrekte vandstand. Hvis enten type floater ikke er høj nok, toilettet fortsætter med at fylde og det overskydende vand strømmer ind i overløb rør. Vandet vil fortsætte med at flyde ind i tanken, hvis dette er tilfældet. Både bolden flydere og cup floater samlinger er tilgængelige på isenkræmmere.

Advarsler

Før du begynder enhver toilet reparation, slukke for vandforsyningen i vand indtag ventilen placeret under toilet tank, som regel i nærheden af gulvet. Vær forsigtig, når du arbejder med keramiske toiletter, fordi de kan knække hvis du slipper et værktøj i tanken eller lægge noget pres på siderne af tanken. Vær forsigtig ved at fjerne eller udskifte toilet tank dele, fordi delene kunne have korrosion fra vandet. Bruger for meget kraft med tænger, kan skruenøgler eller andre værktøjer bryde toilet tank dele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com