Hvordan til at udfylde huller i en akryl bruser Liner

July 9

Installere en akryl bruser liner er en populær måde at forynge en gammel og slidt brusebad uden helt at fjerne den. Overfladen af den acryl kan dog udvikle huller eller punkteringer over tid. Dette kan ske for en række årsager, men resultatet er et brusebad, som ikke kun er visuelt unpleasing, men det kan også føre til vandskade, hvis det ikke er repareret. Heldigvis, du kan reparere et hul i din akryl bruser liner selv efter en forholdsvis enkel procedure.

Instruktioner

•Rengør overfladen omkring hullet ved at gnide det med en fine sandkorn sandpapir. Sandpapir vil også slibe op i området og hjælpe akryl kit til at holde.

•Fyld hullet med en akryl kit ved hjælp af en spartel. Sprede kit ved hjælp af kniven i en lav vinkel til overfladen. Fjern overskydende kit ved at holde kniven på mere af en vinkel. Sikre, at du helt fylde hullet og fjer putty jævnt rundt i kanten af hullet. Tillad kit til tørre efter anvisningerne på pakken.

•Sand det reparerede område let med et fint grus sandpapir. Glat off nogen bump eller kamme så at det tørrede kit er så glat som området omkring den.

•Paint det reparerede område med en acryl spraymaling, der passer til farven af liner. Holder spraydåse 6 til 8 inches fra overfladen og anvende maling i korte byger, når du bevæger kan vandret over området. Gøre det muligt malingen til at tørre for den tid, der er angivet af maling fabrikanten før du bruger bruseren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com