Hvordan man kan genoplive en udendørs Pom Bush

July 9

Pom pom buske eller calliandras, er meget værdsat for deres usædvanligt strittende blomster, som blomstrer om sommeren. Du kan mærke en stigning i bier og kolibrier, når deres blomster begynder at blomstre. Fra subtropiske regioner gør de eksotiske focal point eller tilgrænsende buske. Med ordentlig pleje, kan disse buske nå 15 fødder i højde. Sørg for, at du plante dem i visne fuld eller delvis sollys med godt afdrypning jord. Overvåge din pom pom bush for svampesygdomme, skadedyr og utilstrækkelig vækstbetingelser.

Instruktioner

•Undersøg din pom pom bush for visne misfarvede blade eller hæmmet vækst, som kan være et tegn på at det er i stand til at absorbere den jord næringsstoffer. Foretage en jord pH test for at sikre, at det er inden for 7,9 til 8,5 pom pom bush's rækkevidde. Pom pom buske skal basisk jord til at absorbere kvælstof, fosfor og kalium.

•Tilføj kalk til sure jord og svovl til basisk jord. Bruge en generel all-purpose gødning med en NPK beløb af 10-10-10 i det tidlige forår.

•Overvåge dit anlæg for enhver svampesygdomme. Disse planter kan let blive smittet med rust, især i varmt fugtigt vejr. Kig efter gule pletter på blade. Du kan styre rust, beskære off enhver inficerede blade, kviste eller grene. Dyp din beskæring værktøj i en blanding af 70% denatureret alkohol og 30 procent vand. Gøre en nedad 45-graders vinkel skæres til sund passiv voksende knopper.

•Spray pom pom bush med svovl-baserede fungicid. Genansøge efter anvisningerne.

•Hold dine pom pom bush varm med tunge bioklip i løbet af vinteren. Bruge en alkaline-baserede barkflis-lignende kompost. Spredes kompost i en 4-tommer lag nedenunder dit pom pom bush at forhindre rodsystemet fra at blive skadet af vinterforhold.

Tips & advarsler

  • Købe en jord pH test fra din lokale county udvidelse kontor. Grave en 6-tomme hul i dens plantning site at indsamle jordprøver. Mail prøver til laboratoriets adresse på testen. Vente på resultaterne.
  • Sørg for at du har godt afdrypning jord, fordi pom pom ikke kan overleve i vandlidende jord.
  • Smide alle syge blade, kviste og grene nedenunder bushen for at forhindre, at den svampesygdom spreder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com