Hvordan fungerer den automatiske Oiler på en Poulan motorsav?

July 11

Poulan kædesave bruge en automatisk oiler for at holde kæden smøres. Operatøren behøver ikke at gøre noget for at holde kæden smøres undtagen fylde olieglasset når det er nødvendigt og rense den oliering forsamling. Baren, kæde og oiler forsamling skal rengøres ifølge producentens anvisninger.

Oiler forsamling

Poulan kædesave har et lille hul i den linje, der er på linjer med den oiler monteret på power hovedet. Motorsav pumper olie gennem olie hul og kæden distribuerer det langs toppen, bunden og roller spidsen af baren.

Symptomer og forslag

Hvis bar og kæde begynde at ryge eller baren bliver misfarvet, olien er ikke at komme til baren og kæde. Stoppe saven og fjerne kæden. Ren smørenippel hul og kontrollere reservoiret og Saml. Brug den korrekte olie. Oiler gøre ikke sit arbejde, hvis olie inde ikke flyde. I koldt vejr, tilføje 5 procent af den samlede olie volumen af No. 1 dieselolie. Dette bliver tynd olie og gør det muligt at smøre bar og kæde.

Vedligeholdelsesprocedurer

Kædesave er brugt i beskidt situationer og olie holder eventuelle rester, der finder det. Baren, kæde og olie distribution huller skal rengøres efter hver fem timers brug at holde snavs fra iført bar og kæde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com