Typer af elektrisk ledning farver

July 11

Elektriske ledninger er ledere, der tjener som veje af elektrisk strøm. Elektriske ledninger kommer i forskellige størrelser og farver, men fremstilles efter standard farvekoder. Farver anvendes til at identificere funktionen af hver ledning i et elektrisk kredsløb. Ved hjælp af standard Farvekodede kabler gør det lettere og sikrere for elektrikere til at arbejde med ledninger. Lære at genkende ledninger ved deres farver kan hjælpe dig med at forstå det elektriske system inde i dit hjem.

Sort Wire

Sort er farven af power ledninger når det kommer til AC elektriske kredsløb. En sort ledning i et elektrisk kredsløb er altid levende, eller varmt, da det er direkte forbundet med afbryderknappen. En sort ledning er ikke tilladt af elektriske koder skal anvendes som en neutral eller en jordledning. Sorte ledninger bruges ofte til at brødføde en stikkontakt eller en switch, og ofte bruges som switch ben, som er de magt ledninger, der løber fra overgangen til elektrisk apparat eller belastning).

Rød ledning

Røde ledninger bruges også som power ledninger, men de bruges ofte som sekundære varmt eller live ledninger når ledningsføring en 220 volts kredsløb. Røde ledninger er tilsluttet til andre røde ledninger eller en sort ledning, og som også anvendes i switch ben. Røde ledninger er også udnyttet som sammenhængende elektriske ledninger forbinder to hardwired røgdetektorer.

Blå og gule ledninger

Blå og gule ledninger kan også bruges som power ledninger. De er ikke set med elektriske enheder, men bruges som strøm eller varme ledninger, der er trukket i conduit. Gule ledninger findes i switched afsætningsmuligheder, fans eller lys, og er almindeligt anvendt som switch ben. Blå ledninger bruges typisk af elektrikere som rejsende, når ledninger switches som en tre - eller fire-vejs switch. De bruges også som switch ben i fans eller lys.

Hvid ledning

En hvid ledning er normalt anvendes som en neutral wire i en 110-volt elektrisk kredsløb. Grå ledninger kan bruges i stedet for hvide ledninger, men i de fleste situationer, hvid ledning bruges af elektrikere. Hvide ledninger er tilsluttet den neutrale bus bar inde i den elektriske panel. El flyder fra effektafbryderen apparat via den sorte ledning og tilbage til jorden via den hvide eller neutral ledning.

Grønne eller nøgne ledninger

Grønne eller nøgne kobbertråde bruges til grundstødning et elektrisk kredsløb. Grøn ledninger er knyttet til andre grøn ledninger eller grundstødning terminaler i stikkontakt kasser. Grøn ledninger løber fra outlet bokse til jorden bus bar inde i den elektriske panel. I tilfælde af en live wire ved et uheld kommer i kontakt med nogen metaldel af et apparat, eller en enhed, giver den grønne ledning en sti til elektricitet til at vende tilbage til jorden. Den grønne ledning forhindrer elektricitet ved hjælp af din krop som en vej til jorden, hvis du rører ved et apparat, der ved et uheld kommer i kontakt med en live wire.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com