Hvordan at slippe af sort mug i et hus

July 13

Sort mug er en fælles begivenhed i fugtig mørke områder af dit hjem. Du skal tage flere skridt til at rense, dræbe og fjerne sort mug samt at foretage ændringer i hjemmet til at forhindre yderligere sort mug vækst. Oprindeligt det kan være en skræmmende opgave, men når du forstår processen og de forebyggende foranstaltninger, er det nemmere at vedligeholde en skimmel gratis hjem.

Instruktioner

Hvordan at slippe af sort mug i et hus

•Spray enhver mug kan du finde med blegemiddel eller eddike. Eddike anbefales til tekstiler eller farvede elementer og lige blegemiddel til fliser, beton og andre hårde materialer.

•Applicer varme ved hjælp af en plads varmelegeme sigte på formen. Skimmelsvampe trives i fugtige varme men vil dræbe og frastøde det tør varme. Drys bagepulver rundt i området til at opsuge fugt og hjælpe tørre området.

•Anvend en scrub pensel til at børste væk eventuelle resterende mug rester. Du er velkommen til at bruge blegemiddel eller eddike mens rense det. At sikre, at området er helt tørre, gør det muligt at sidde med plads varmer natten over.

•Forøgelse ventilation og holde de områder, hvor skimmel blev fundet åbne og tændte for at forhindre fremtidige skimmel forekomster. Træffe forebyggende foranstaltninger, når der er en stigning i fugt i kældre eller kviste. Fugtighed skaber et perfekt miljø for skimmel kan trives. En affugter er en god idé i fugtige klimaer.

Tips & advarsler

  • Arbejde gennem huset et værelse på et tidspunkt er den bedste måde at dræbe og fjerne mug, mens at holde det indeholdt i rummet du arbejder på at forhindre spredning til uberørte områder.
  • Svampesporer bliver luftbårne når du forstyrrer dem. Bære en ansigtsmaske på alle tidspunkter når der beskæftiger sig med mug at forhindre vejrtrækning sporer, der kan forårsage allergiske reaktioner, astmaanfald og andre sundhedsmæssige problemer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com