Hvordan til at spænde ned et skur

July 14

Hvordan til at spænde ned et skur

Stærk blæst kan blæse en letvægts metal eller plast opbevaring shed over selv om den er forankret til et fundament. Stærke stål skur stropper beskytte opbevaring elementer og de bygninger, der holder dem. Forankrede stropper holde de fleste skure til jorden over for alvorlige vindhastigheder. Opbevaring skur forankring kits omfatter normalt alt det nødvendige til at spænde ned et skur til den omgivende jord i minutter. Tilbringe lidt på stald tethering du kan potentielt spare en bylt på skader og tab.

Instruktioner

•Kontroller anker lige ned i jorden så tæt som muligt til alle fire hjørner af skur. Indsæt halvdelen af skaftet af en skralde eller stor skruetrækker i gennem åbningen i toppen af anker for øget dreje gearing. Begrave ankeret, indtil kun de åbne hul er over jorden.

•Klippe skur tethering kabel i halv. Danne en lille løkke, som løber gennem åbningen i toppen af et anker på samme side af skuret med ene ende af hvert kabel. Sikre sløjfer med klemmerne, der fulgte med kittet ved hjælp af en Phillips-skruetrækker eller tænger.

•Køre den både halv-forankrede kabler op gennem taget på stald så de går over den største støtte bjælker og krydser hinanden i midten. Simpelt hen opstille linjerne over toppen af taget, så de krydser øverst midt, hvis struktur er forseglet.

•Træk placeret linjerne stram fra anden siden af skuret. Tråd linjer gennem åbningen i toppen af de drevne ankre. Dobbelt linjer tilbage at danne loops omkring ankre og sikre sløjfer med klemmer.

Tips & advarsler

  • Vent, indtil jorden tør i foråret for at installere ankre, hvis du bor i et koldere klima.
  • Læderhandsker kan gøre håndtering og bindende metal snor mindre tilbøjelige til at forårsage skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com