Flower Garden design

July 16

Flower Garden design

For at designe en indbydende og tilfredsstillende blomsterhave, balancere æstetik og funktionalitet. Uanset om du ønsker en afslappet og naturalistiske tilbagetog eller en manicured formel haven, kan du bruge grundlæggende principper for design for at skabe et miljø, der afspejler din personlige smag og dit formål for haverum. Når du er klar til at vælge planter, rådføre sig med en lokal kilde, f.eks. et gartneri extension service eller en velrenommeret børnehave, at finde de bedste arter til dit space.

Sommerhus stil

En have, der fremkalder den hyggelige gård af en country cottage, plante blomster med en vifte af teksturer og højder. Dette vil bidrage til at skabe en tæt og frodig følelse af overstrømmende blomsterbede. Bruge buede linjer at afgrænse individuelle blomsterbede og indarbejde wide-spredning eller klatring arter for at blødgøre udseendet af nogen grænser. Organisere dit design, så højere planter er beliggende på bagsiden af senge, med lavtvoksende arter op foran. Look for arter, der giver den største mangfoldighed af blomst farve og blomst form. For eksempel, skiftevis kop-formet blomstrer med tætte glober kronblade eller stilk og spyd-formet blomster.

Formelle senge

For en mere formel udseende, vedtage en haven design, der bruger masser af symmetri og en fair foranstaltning af lige linjer og geometriske former. For eksempel kan du balance de fritflydende naturlige former af din blomstrende planter med firkantede eller rektangulære blomsterbede, jævnt fordelt gennem haven. Bruge keramiske, beton eller sten fliser til at oprette sprød geometriske linjer langs gangstier. Til en yderst formel haven, plante buske, der reagerer godt på beskæring. Suppleant din blomstrende planter med rene linjer i velholdte hække og buske.

Begrænset palet design

En måde at binde sammen din blomsterhave er ved at vælge et bestemt farveskema. Hvis du har begrænset plads og lille spillerum for kreativt layout, give dit design et strejf af raffinement ved at vedtage en monokromatisk palet. For eksempel, plante flere arter med blomster i forskellige nuancer af blå. Fælles farve ordningen vil henlede opmærksomheden på flowers' række former. En analog farveskema skaber en afslappende og harmonisk vifte af blomster i samme farver som pink, lilla og blues. For en mere dynamisk udseende, skal du vælge planter med blomster i kontrasterende farver, såsom blues og appelsiner eller lilla og gule farver.

Blanding i Edibles

Der er ingen grund til din blomsterhave skal holde 100 procent dekorative. Blanding i et par edibles eller urter er en fremragende måde at tilføje visuelle interesse, såvel som praktiske. Tage en cue fra en lang tradition for gartnere, herunder antikke persere, egypterne og mange asiatiske kulturer, der regelmæssigt plantet spiselige planter inden for prydhaver. Jordbær tilføje lyse røde farve, mens urter som persille, timian og dild bidrage fine blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com