Standarder for damp værelser

July 19

Standarder for damp værelser

Hvorvidt beregnet til afslapning efter en træning eller som en opfølgning på en god massage, dampbad giver nok varme og fugtighed til at åbne porer mens du slapper musklerne. Stadig, som offentlige brusere og badeværelser, damp værelser er faciliteter, hvor forskellige fremmede disrobe. På grund af dette, er flere standarder for renlighed, sikkerhed og adfærd stadfæstet af dem, der bygger, ejer og benytter dampbadet.

Temperatur

En af de definerende Karakteristik af dampbad er varmen. Temperaturen spiller en stor rolle i hvordan komfortable og nyttige dampbad er, samt hvor godt det føles. Hvis det er for koldt, damp fortættes på gulv og vægge, men en alt for varmt værelse kan bage klienter, forårsager større ubehag og endda sygdom. Standard temperaturområdet for et dampbad er mellem 90 og 120 grader. Denne temperatur forlænger livet af damp damp mens resterende cool nok til at være behageligt. Som en sikkerhedsforanstaltning kræver alle saunaer, herunder dampbade, en høj temperatur Niveaukontakt, der lukker ned varmelegemet, hvis den maksimale temperatur er nået.

Fugtighed

I modsætning til infrarøde saunaer bevare dampbade varmen ved hjælp af en dampgenerator. Denne generator opererer ved konstant frigivelse skyer af damp, som hæve temperaturen niveau, men også fugtighed. Luftfugtighed i et flisebelagt dampbad nå næsten 100 procent og på grund af dette er ofte maskeret i tåget skyer. Omvendt bruge hjem damp saunaer en mindre dampgenerator, der giver damp når varmelegemet er ramt med vand. Skyerne frigivet af denne varmeelement sprede hurtigt og fugtighed er fortsat mellem 10 og 20 procent.

Renlighed

Saunaen er designet til at fremkalde sved, bør brugere brusebad før og efter benytter sig. Denne renser delene af kroppen, der vil røre fællesområder i saunaen og fugter huden før indrejse. Mens damp værelser omfatter ofte nøgen deltagere, forventes disse mennesker til at vise respekt for hygiejne og sidde på et håndklæde på værelset.

Godtgørelse for handicap

Damp værelse adgang er for alle, herunder personer med handicap. Standarder for opførelse af damp værelser, der er støtte til handicappede omfatter obligatorisk 17-tommers højde for bænke, rygstøtte, kørestol dreje rum, skridsikre gulve og et gulv, der er designet til at håndtere mindst 250 lbs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com