Hvordan at slippe af med bladlus på stueplanter

July 20

Hvordan at slippe af med bladlus på stueplanter

Bladlus er lys grøn, sort eller rød insekter, der overlever ved at suge saften ud af planter. De små insekter, måler mindre end 1/8 tomme i længde, klynge på undersiden af bladene, blomsterknopper eller unge skud. Som et resultat, bladene er forvrænget og planternes vækst er hæmmet. Bladlus er et fælles problem på udendørs planter, men indendørs planter kan også blive angrebne. Den bedste chance for succes, at behandle planterne, så snart du bemærker bladlus på løvet.

Instruktioner

•Tag bladlus med et par pincet eller en tandstik hvis angreb er begrænset til kun et par blade. Alternativt, Dyp en vatpind i sprit og svaber bladlus fra bladene. Brug sprit sparsomt, da alkohol kan beskadige bladene.

•Applicer sæbevand, hvis bladlus angreb omfatter mere end et par blade. Placer en plastikpose over puljen til beskyttelse af jordbunden. Mix 5 tbsp. flydende opvaskemiddel i 1 gallon af varmt vand. Fyld en sprayflaske med løsningen og sprøjt de angrebne områder. Skyl løsning fra bladene ved at sprøjte dem med klart vand, eller tør løsningen fra bladene med en blød, fugtig klud.

•Spray planter med en kommerciel pesticid produkt hvis bladlus angreb er for tung til at fjerne med andre midler. Tag planten udendørs til et godt ventileret område, derefter spray på undersiden af bladene og alle andre angrebne områder. Bruge pesticid nøje overensstemmelse med anvisningerne på etiketten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com