Problemer med træ Bark adskillelse fra et kirsebærtræ

July 21

Problemer med træ Bark adskillelse fra et kirsebærtræ

Kirsebær arter er fælles prydplante og hjem frugttræer, som regel med glat grå eller brunlig bark. Under visse betingelser, kan barken knæk, skræl eller adskilt fra træet. Nogle gange er det en naturlig proces, men andre gange, det betyder noget er galt.

Sunscald

Solen skader på træer er mest alvorlige om vinteren ifølge Manitoba landbrug, fødevarer og landdistrikter initiativer. Solen skolde årsager sunkne, misfarvede bark, der senere revner og skaller, og kan fremme bakterier, svampe og insekter at kolonisere træet. Forhindre, at denne betingelse ved at beskytte kufferter med en isolerende træ wrap.

Frost sprængning

Cherry tree bark også kan knække fra frost, som træ inde i træet kontrakter og udvider som reaktion på temperaturudsving. Denne betingelse er normalt kendetegnet ved en lodret delt i træ bark, hvilket kan resultere i peeling. Undgå befrugtende træer sent i vækstperioden at reducere opdelinger.

Vækst opdelinger

Kirsebær træer, der vokser hurtigt efter tørt vejr også kan udvikle bark opdelinger. Give masser af kunstvanding i varmt vejr at reducere fluktuationer i vækstbetingelser.

Naturlig Peeling

Nogle kirsebærtræer, såsom paperbark kirsebær, har naturligt afskallende bark. Yngre træer er glat, men barken peels off i strimler som træ aldre. Dette er naturligt og indikere ikke et problem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com