Ideer til Pool huse med køkkener

July 22

Ideer til Pool huse med køkkener

En poolhus kan omdanne en fritids-destination for familie og venner en baggård med en swimmingpool. Udover at give et praktisk sted at gemme pool elementer, give pool huse dine gæster et sted til at ændre og brusebad nær swimmingpoolen og ud af dine vigtigste hus. Pool huse kan også indeholde funktioner som en pejs, opholdsområde og endda et køkken.

Våd eller tør Bar

Tilføje en bar til dit pool house køkken er en måde at gøre pool hus i midten af enhver begivenhed. En våd bar kræver en vandlinjen for vasken, men for et poolhus, der allerede indeholder et brusebad eller badeværelse bør dette være ikke for kompliceret at installere. I andre tilfælde, såsom en eksisterende poolhus uden VVS eller en poolhus på en stor afstand fra din vigtigste hus, tilbyder en tør bar med køleskab og køkkenbordet til at blande drinks en enklere løsning.

Elektriske apparater

Ledningsføring en poolhus for elektricitet er nyttig for mange årsager, men tilføjer en gas linje strukturen muligvis ikke umagen værd. For at tilføje elementer som en ovn, kan husejere undgå omkostningerne og indsatsen for at tilføje gas service til poolhus blot ved at vælge elektriske apparater. En elektrisk vifte og ovnen kan udføre alle de samme opgaver som et gaskomfur mens udnytte den samme elektriske ledninger som poolhus lys, fans og stikkontakter til plug-in apparater.

Udendørs madlavning

Pool hus køkken giver en måde at tilberede uden glip af partiet, men tilføjer en ekstern del til køkkenet bringer cook endnu tættere til svømmere og ud i solen. En grillplads pit eller grille kan placeres gennem en glidende glasdør, der tillægger den indendørs del af køkkenet, hvilket gør det nemt at transportere mad og køkkenredskaber frem og tilbage. Et stort vindue, der åbnes i køkkenet til udendørs madlavning området kan fordoble som en portion vindue hvor en vært kan passere mad til gæsterne.

Bar siddepladser

Pool huse normalt har begrænset plads indeni, især når omklædningsrum, brusere og opbevaringsrum er en del af strukturen. Bar-stil siddepladser--afføring, der omgiver en tæller i køkkenet--tillader en pool hus køkken til dobbelt som spisebord hvor svømmere kan spise i skyggen og væk fra støj af pool uden behov for en separat spisestue eller ekstra tabel. Udendørs siddepladser på et havebord er en anden mulighed, men indendørs siddepladser stigninger din pool er spisning rum og giver svømmere et mere beskyttet og privat sted at spise.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com