Sådan installeres Vinyl hegn på en bakke

July 22

Sådan installeres Vinyl hegn på en bakke

En vinyl hegn er en æstetisk tiltalende hegn, der kræver mindre vedligeholdelse end træ hegn. Andre fordele til vinyl hegn omfatter, at de er meget lysere end træ, hvilket gør dem nemmere at installere, samt evnen til at bestille dem i forskellige farver. Installation af en på op ad bakke er ikke meget anderledes fra installation af en på plant underlag.

Instruktioner

•Figure, hvor hegnet skal placeres. Mærke off området med stakes startende fra hjørner og derefter afstand dem sådan, at hver hegnssektion vil passe mellem dem.

•Indstil lønklasse af din hill. Der er et par metoder til dette. Et er at måle den højdeforskel fra hegnspæl på toppen af bakken for hegnspæl i bunden af bakken og dividere med antallet af sektioner. Dette er den afstand, hvert afsnit vil blive rejst, mens du arbejder dig vej op ad bakken. Andet er at måle lønklasse mellem hver hegn stilling ved at placere en pind hvor hver hegnspæl vil gå og binde en snor mellem to. Måle afstanden fra jorden til strengen på den lavere stick og din pitch. Banen er den afstand, der i næste afsnit skal sænkes, mens du arbejder din vej ned ad bakken.

•Dig hegn post huller med post hul gravemaskine dybt nok, at omkring 1/3 af post vil blive underground. Dette vil variere en smule da toppen af stillingen på downhill side af afsnittet hegnet skal være den samme afstand fra top jernbane som alle andre hegnspæle og top skinner på downhill side. Sætte to til tre skovle af grus i bunden af hullet. Indsæt post og derefter pakke med beton eller snavs. Brug en plan for at sikre, at stillingen er lige og derefter tandbøjle post for at holde det på plads. Bunke en lille bunke af snavs omkring bunden af post at forhindre puddling. Lad disse sæt i fire til fem dage.

•Sæt hver hegnssektion stillinger ved hjælp af hardwaren leveres. Hvis lønklasse er svær, er at skabe en større kløft mellem bjergskråningen og bunden jernbane af hegnet, der et par muligheder. En mulighed er at skære sektioner ved hjælp af en strøm så for at gøre dem mindre. Dette ville betyde, at dine hegnspæle ville være meget tættere sammen. En anden mulighed er at montere hardwaren i en vinkel ved hjælp af enten vinkelparenteser (hvis en sådan findes med den korrekte vinkel), eller trækiler. Dette ville tillade hegnssektion nærmere følger bjergsiden. For disse meget dygtige, kunne afsnittet hegnet genskabes for at følge bjergskråningen ved at fjerne alle hegn brædder og regluing dem med skinner i den samme vinkel som bjergskråningen.

•Sæt hønsenet, andre mesh eller placere sten til at omslutte huller mellem hegnet og jorden, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du ved, hvor din ejendom line er før du begynder at installere et nyt hegn.
  • Ringe til din lokale regering for at sikre der ikke er nogen nødvendige tilladelser og at lære de lokale koder, hvis der er nogen.
  • At sikre, at huller under hegnet er ikke for stort, kan du gøre en prøvekørsel med streng bundet mellem pinde.
  • Det kan arbejde bedst at installere en sektion ad gangen for at sikre korrekt pasform.
  • Stillingen vil være mere sikker, hvis du laver post hul bredere ved bunden end øverst.
  • Bunden jernbane bør være mindst 2 tommer væk fra jorden for at forhindre fugt problemer og til at trimme græsset lettere.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com