Hvordan man laver en trompet vin Bloom

August 26

Hvordan man laver en trompet vin Bloom

Trompet vinstokke er hurtig avlere, der typisk begynder at blomstre i slutningen af foråret eller forsommeren. De er nemme at passe og som regel kun kræve supplerende kunstvanding når de udplantes først og Hvornår regn er knappe. De har også drage fordel af en årlig beskæring til at styre vækst og fremme blomstrer. Hvis du er bare plantning din trompet vin eller hvis din plantet trompet vin ikke er blomstrende, der er flere ting du kan gøre for at gøre det blomstre.

Instruktioner

•Plant trompet vinstokke i fuld sol. Det er i fuld sol, at de vil blomstre mest rigeligt. Hvis de er plantet i delvis skygge, bør de stadig blomstrer, men ikke så meget. Trompet vinstokke tolerere de fleste jordtyper. Vand hver uge med en tomme af vand for den første måned eller to til at hjælpe det bliver veletableret.

•Wait og pleje for din trompet vinstokke i flere år. Ofte kan det tage op til fem år efter plantning for trompet vinstokke til at blomstre. Der kan være noget galt bortset fra dine planter er for ung til at blomstre.

•Prune din trompet vin tilbage i den sene vinter eller det tidlige forår. Afskære den gamle vækst vil tilskynde flere nye træ til at vokse. Trompet vinstokke danne knopper og blomstrer på ny træ så de mere nyt træ, der vokser, den mere blomstrer du har.

•Don't befrugte medmindre du har en jordanalyse udført af en lokal jord test laboratorium. Typisk få trompet vinstokke alt hvad de behøver fra jorden. Befrugtende kan muligvis forhindre vin fra blomstrende for et par år, ifølge University of California kooperative forlængelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com