Citrus træ insekter & Leafhoppers

July 25

Citrus træ insekter & Leafhoppers

Citrus træ avlere skal være på vagt for skadelige insekter, der kan skade citrustræer og deres frugt. Leafhoppers er integrerer et citrus træ skadedyr fælles, der kan skade træer, hvilket gør dem mere modtagelige for skade fra andre insekter og sygdomme.

Typer

Ifølge University of Florida IFAS udvidelse er skjoldlus almindelige skadedyr af citrus træer. Citrus sne skala, brun soft skala og lilla skala er nogle typer af skjoldlus findes i appelsin, grapefrugt og citron træer. Fluer som citrus blackfly og den uldne whitefly findes ofte i citruslunde. Disse insekter er som regel mest skade i perioder af ny vækst. Leafhoppers angribe citrustræer og producere en klæbrig substans kendt som honningdug. Dette stof kan forårsage sodede skimmel vokser på citrus træer og frugt.

Symptomer

Insekt infestations af citrus træer ofte producere symptomer såsom tygget blade, forvrænget eller visne blade og sodede skimmel. Skjoldlus kan være synlige på træer, fordi de har en voksagtig belægning på deres organer.

Kontrol

Kontrollerende insekt infestationer i citrus træer er bedst opnås med ordentlig kulturelle kontrol. Behandling ikke for berettiget med visse typer af insekter, som skalaer, medmindre infestation er tunge og skader på træer og frugt er svær. Kemisk kontrol anbefales ofte til leafhoppers at producere sodede skimmel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com