Hvad størrelse Breaker har jeg brug for en Camper?

July 27

Hvad størrelse Breaker har jeg brug for en Camper?

En breaker er hjernen af en elektrisk system; dens opgave er at beskytte ledningerne fra en overdreven aktuelle situation, der kan smelte dirigenterne og forårsage en elektrisk kort. En breaker gør dette ved at deaktivere magt, når det sanser overdreven strøm. Dimensionering af en afbryder er afgørende for den korrekte funktion; en afbryder, der er for stor vil ikke beskytte ledninger og kan føre til en brand, og en afbryder, som er for lille vil konstant være åbne og blive en irritation.

Ombøjning ned af magten

Hver gang du arbejder i nærheden af elektricitet, er det første skridt til at slukke for strømmen til traileren ved at åbne dens vigtigste breaker. Bekræfte strømmen er slukket ved at røre ved en ikke-kontakt spænding detektor til den tråd isolering. Dobbelttjek, at der er ingen strøm ved at sørge for der er ingen magt i traileren. Det tager kun et par ampere til at stoppe det menneskelige hjerte, så vær meget forsigtig omkring elektricitet og ledninger.

Identifing Wire Type

Kig på den ledning, som du vil tilslutte breaker for at se, hvilken type af metal det er lavet af. Hvis det er kobber-farvede, er det en kobbertråd; Hvis det er en kedelig sølv farve er det aluminium. Dette er vigtigt, da forskellige metaller smelte ved forskellige temperaturer; aluminium ledninger kræver typisk lavere strømstyrke breakers.

Identifing Wire Gauge

Wire gauge er diameteren af dirigenten trykt på isolerende forsiden af wire; det vil se noget som "14/2" eller "12/2". Det første tal repræsenterer gauge eller diameter af dirigenten. Det andet tal viser antallet af ledere i kablet. En 120-volt kredsløb brug to dirigenter fungerer korrekt, mens en 240-volt kredsløb kræver tre ledere til at arbejde. Begge typer af kredsløb vil også have en grønne eller nøgne jordledningen skal give en backup sikkerhedssystem.

Vælg Breaker størrelse

Vælg din breaker størrelse efterprøvningerne ved sammenholdelse af ovennævnte oplysninger med nedenstående tabel:

Bruge en 15-amp breaker for kobber 14-gauge eller aluminium 12-gauge ledninger.

Bruge en 20-amp breaker for kobber 12-gauge eller aluminium 10-gauge ledninger.

Bruge en 30-amp breaker for kobber 10-gauge eller aluminium 8-gauge ledninger.

Bruge en 40-amp breaker for kobber 8-gauge eller aluminium 6-gauge ledninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com