Sådan installeres en 8 FT fluorescerende belysning fastholdelsesanordningen i loftet

July 27

Sådan installeres en 8 FT fluorescerende belysning fastholdelsesanordningen i loftet

Fluorescerende pærer er cool, lavenergi lyskilder, der smukt kan belyse et område langt mere effektivt end en standard incandescent pære af den samme effekt. Installation af fluorescerende belysning turneringsplaner i dit loft giver dig med et armatur, der ikke kun opererer en pære, der sparer dig penge, men pæren har også en længere levetid. Ifølge Ergo i efterspørgslen, levetiden for en standard fluorescerende pære spænder fra 6000 til 24.000 timer.

Instruktioner

•Shut elektricitet ud på panelet vigtigste service. Identificere den breaker, der styrer belysning kredsløb og drej den til "off" position.

•Tag skyggen fra det oprindelige loft lys armatur og fjerne pærer for at afsløre de skruer, der holder armaturet til loftet. Snoet ledning stik holder de sorte ledninger sammen og hvide ledninger sammen.

•Træk center dækplade off-center af fluorescerende armaturet. Forstå dækslet center i begge hænder og presse dækning for at frigøre det fra fanerne holder det til armaturet. Dækpladen omslutter ledninger og ballast af fluorescerende armaturet.

•Skub en stud finder over loftet til at lokalisere loftet bjælker for at installere den 8-fods lysstofrør stativ. Mark placeringen af strøer derefter trække ledningen fra boksen elektriske du afdækket i trin 2 gennem knockouts på 8-fods stativ. Skrue armaturet til loftet tværbjælke ved hjælp af træskruer.

•Ledning fluorescerende armaturet til hus elektriske kredsløb ved at forbinde den sorte ledning fra det elektriske felt til den sorte ledning fra fluorescerende armaturet ved hjælp af en orange ledning stik. Gentag denne forbindelse til den hvide ledning fra det elektriske felt og den hvide ledning fra fluorescerende armaturet. Twist en anden ledning stik på den grønne jordledning fra armaturet og den nøgne kobber jordledning fra boksen elektrisk forbinde dem sammen.

•Udskift centrum dække på fluorescerende armaturet og installere 8-fods lysstofrør. Tænd breaker inde i panelet tjeneste, der leverer elektricitet til fluorescerende lys kredsløb.

Tips & advarsler

  • Test for at kontrollere, at du har afbrudt elektricitet i det område, du arbejder at undgå elektriske stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com