Gunite vs Vinyl Pools

July 28

At gøre beslutningen om at installere en swimmingpool er en stor en, som korrekt pleje og vedligeholdelse kan lade det vare så længe som hjemmet selv. Der er mange ting at overveje, når du tager på sådan et projekt, men måske det første skridt er at beslutte, hvilken slags materiale til brug for poolen. Gunite (eller beton) har været en favorit valg i årtier, men en lavere omkostning-alternativ findes i vinylmateriale. At kende alle forskellene mellem to kan hjælpe med at gøre en informeret beslutning.

Udseende

Med en endeløs række af designmuligheder er udseende, hvor konkrete puljer virkelig skinne. Konkrete puljer har den højeste æstetiske appel af alle tilgængelige typografier, og kan endda være indbygget i ærefrygtindgydende landskab vidundere. Vinyl liner pools er mere grundlæggende med hensyn til udseende, selv om de tillader for nogle tilpassede typografier alligevel.

Omkostninger

Uden tvivl er vinyl liner pools betydeligt billigere end gunite pools - i første omgang. Installationsomkostninger er tilbøjelige til at være mindst dobbelt så dyrt, når man sammenligner lignende størrelser og design mellem de to materialer. Den gennemsnitlige vinyl liner pool kan være så billige som $7.000 til at installere i 2010, mens en konkret pool kunne være hvor som helst fra $17.000 til $45.000. Der er ingen reel cap på den høje ende af konkrete pool priser, da der ikke er nogen reel design begrænsninger ud over fantasi.

Installation

Installation er ikke kun billigere til vinyl liner pools, det er meget hurtigere, også. Mens en konkret pool vil tage alt fra 2 til 4 måneder at afslutte normalt, kan en vinyl pool gøres i kun et par uger. Gunite installation oparbejde er gennemstegt på stedet, mens en vinyl pool ville ankomme som en pakke. De gode nyheder om den konkrete installation oparbejde er, at det giver ejere meget mere kontrol over det resulterende design, da det er bygget lige foran dem.

Vedligeholdelse

Mens vinyl pools kommer med Ulempen, at skulle udskifte linerne hvert 10 år eller så, eller mindre i nogle tilfælde (som kan gennemsnit omkring $4.000 hver gang), de er også meget pletbestandigt og materialet gør en effektiv opgave at holde alger fra vokser på dens overflade. Konkrete puljer skal skal mere overordnede vedligeholdelse og pool kemikalier på grund af det porøse materiale og dukket op igen og retiled hvert 10-15 år. samlet set vil omkostninger blive højere med vinyl.

Overvejelser

Husk på, at mens vinyl liner pools tilbyder garantier på foringer, de er pro bedømt, så linerne miste værdi over tid. Er der ingen sådanne problemer med konkrete pool, giver det en højere gensalgsværdi, i tilfælde af at ejeren lægger hus til salg efter installation af poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com