Hvordan at slippe af tag alger

July 28

Hvordan at slippe af tag alger

Boliger med lys farvet helvedesild kan ofte få sorte pletter på taget, der ligner mug. Men ifølge dette gamle hus, pletterne er faktisk blå - grøn alger, som er mest almindelige i et klima med varme, fugtige somre. Mens pletter ikke vil skade dit tag, kan de påvirke udseendet af dit hjem. Denne alger kan være fjernet forholdsvis let, og ved at installere nogle enkle zink eller kobber stripping, pletter bør holde sig væk til gode.

Instruktioner

At fjerne alger fra taget

•Mix en opløsning af 50 procent blegemiddel og 50 procent vand. Bære plastik handsker, mens den blandingsopløsning og under resten af processen med at beskytte dine hænder.

•HOSE ned alle planter nær hjemmets foundation med almindeligt vand. Blegemiddel og vand blanding vil glide ud fra taget og ramte de planter, som kunne skade eller endog dræbe dem. Ved at få dem våde i forvejen, bør blegemiddel vand glide ud af planter og ikke skade dem.

•Spray blegemiddel blandingen op på taget. Bruge en lille krat pensel til at arbejde blegemiddel i områder med alger pletter.

•Rinse tag med almindeligt vand. Brug enten en slange eller spande, men sørg for at fjerne så meget af blegemiddel blandingen som muligt. Algerne forsvinder når du stiger ud af taget. For særligt vanskelige pletter, skal du muligvis til at sprøjte en anden gang.

•Installer metal strimler på toppen af taget. Brug 6-tommer bred stykker af zink eller kobber og placere dem under rækken af helvedesild tættest på tagets top. Kontroller, at du forlader 2 inches af metallet udsættes. Dette gamle hus foreslår denne metode, fordi når det regner, vandet vil afhente de metal molekyler og bære dem ned taget, dræbe eventuelle alger forsøger at vokse.

Tips & advarsler

  • Brug ikke en højtryksspuler på dit tag--det kan beskadige helvedesild og muligvis tvinge vand op under dem.
  • Hvis du er højt oppe under rengøring taget, sikre du har en person på jorden for at hjælpe dig ved aflevering elementer og dreje på vandet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com