Hvordan at reparere en PVC afløbsrør

July 29

Et PVC afløbsrør kan udvikle en utæthed på grund af en defekt forbindelse eller bare skader. De fleste utætheder opstår via de fælles forbindelser, på grund af utilstrækkelig forbindelse eller alder. Den eneste måde at løse læk er at skære det dårlige område og bruge en reservedel. PVC cement eller lim er ikke en fugemasse og vil ikke fylde i lækagen. Der er mange forskellige typer af udskiftning stykker at vælge imellem lavet af en række materialer.

Instruktioner

•Mark hvor man kan skære omkring den utætte sektion af PVC. Denne sektion af rør skal være af samme størrelse som din reservedel. Det er bedst at måle to gange i stedet for at risikere at chancen for at gøre en forkert beskæring.

•Klippe PVC-rør på de afmærkede steder bruger en håndsav eller PVC kabel så. Kabel saven er nødvendig for rør, der har ingen plads omkring dem til at blive beskåret med en standard sav. Et PVC afløbsrør er ofte placeret ved siden af koldt og varmt vand rørene. Fjerne grater eller ru områder på skæres med en hobbykniv.

•Test-fit reservedel ved at knytte det til de to snit steder du lige lavet på PVC afløbsrør. Reservedel passer over de gamle PVC rørender. Foretage de nødvendige justeringer til at sikre en sikker pasform. Fjerne reservedel.

•Applicer PVC primer til gamle PVC rør enderne. Lad PVC primer tørre i et minut.

•Isæt de to PVC-rør ender i reservedel. Skub de metal klemmer på plads for enden af reservedel. Stramme klemmerne. Klemmerne gøre en stram forbindelse uden brug af PVC cement.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com