Familieværelse opbevaring ideer

September 3

Familieværelse opbevaring ideer

Alrummet op ofte lever den til sit navn, tilbyde et samlingssted for alle i familien. Dette område samler ofte ejendele af alle i familien så godt og let kan blive rodet. At drage fordel af den plads, du har med nogle nye ideer, opbevaring kan forvandle din overfyldte rum til en elsket men rene rum.

Skab plads

En måde at sikre korrekt opbevaring er effektivt bruge al din plads, især områder i udpegede opbevaring områder såsom closets. Brug plads-besparelse opbevaring ideer til at gøre mest muligt ud af dit skab plads. Hænge frakker og endda tæpper på bøjler til at holde dem tilgængelige men undgå at optage ekstra plads på værelset. Sko træer kan holde sneakers og støvler fra Familieværelset men stadig på side for overskriften ud. Installere reoler over linjerne bøjle til at gemme brætspil, stearinlys, puder og andre dekorationer eller nyttige stykker for Familieværelset.

Hylde vægge

Tomme vægge tiltrække ikke en masse opmærksomhed og kan sløver udseendet af et værelse. Dække væggen med æg-kasse reoler eller andre typer af reoler installationer til spice op udseendet og give dig selv mere lagerplads. Installere hylder i uanset design eller mønster du gerne. Du kan forbinde hylderne med lodrette stykker, så de ligner en labyrint, eller holde dem adskilt som individuelle horisontale anlæg. Variere afstanden mellem hylderne. Nogle vil gemme dekorative kurve indeholdende din nips eller diverse papirer, mens andre vil støtte bøger eller blade, at få dem ud af tabeller og ud af det centrale fokus for rummet. Enkelte bogreoler kan også levere en lagerområde til bøger, magasiner, legetøj og andet clutter. Fordelen ved at bogreoler er at du kan også gemme elementer på toppen, hvis du har brug at holde varer uden for rækkevidde af yngre børn.

Skjulte Storage

Ethvert rum kan være en lagerplads, og med dekorative kasser eller kurve og klog stof skik, kan du forvandle spildplads i din stue til godt brugt opbevaring. Dekorative kurve kommer i forskellige størrelser, så køb nogle, der kan passe under sofaborde, end tabeller, skriveborde eller endda stole og sofaer i din stue. Hvis du foretrækker gør det selv-projekter, bruge plain plastbeholdere eller vidjer kurve og dekorere udendørsbrug til at matche dit værelse. Fordelen ved sådanne kurve eller beholdere er at, med korrekt design, de kan skjule næsten overalt. For en travl nat, kan du endda bruge stabile plast placeringer for ekstra siddepladser i et spil om aftenen eller film marathon. Hvis du ikke ønsker nogen til at se opbevaring stykker, dække borde med dekorative klude eller stof, der breder sig helt ned til gulvet, som kan tilføje et strejf af farve og design til rum, mens skjule din opbevaringsrum.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com