Træ beskæring værktøjer

September 7

Træ beskæring værktøjer

Før du at beskære et træ, Sørg for at du har alle de værktøjer, du behøver at gøre arbejde korrekt. Beskæring af fremmer nye vækst og holder træerne ser sund, men hvis det ikke gøres korrekt ved hjælp af de rigtige værktøjer, du kunne beskadige træet og sårer dig selv, hvis der sker noget uventet.

Reb Save

Reb så er noget af et nyt koncept for beskæring træ på steder, der er ellers utilgængelig fra jorden. Så del passer rundt om træet og du kan bruge to reb fra jorden til så gennem grenen. Rotere, trække på hver reb, at betjene den savning. Bruge en stige til at placere saven, men den faktiske savning, du er sikkert på jorden. Dette kunne bruges på tykkere grene.

Pole Lopper

Pole lopper har en 14-tommer beskæring sav og en 1-tommer lopper på slutningen af en lang stang. Brug skyderen på stangen til at åbne så eller saks og trække det for at beskære en gren. Dette værktøj fungerer godt på grene, der er ikke mere end et par tommer runde. Du kan nemt stå på jorden for at bruge dette værktøj, og hvis du har brug for en længere rækkevidde, kan du bruge en forlængelse vedhæftet fil.

Folde træbeskærer

Folde så værker for stående på jorden og savning grene højere i træet. Udvidelse polakker kan bruges til at give mere højde. Træbeskærer virker meget godt på enhver størrelse gren.

Buck så

Sorteper så må bruges tæt på den gren, du beskæring. Bærbare saven kan bruges af en eller to personer for savning på træet. Håndtaget er pladsen øverst på siden og har en savklinge på undersiden.

Motorsav

Motorsav bruges til beskæring og skære ned hele træer. Kædesave kommer med forskellige størrelse kæder og kan skære små til store træstammer. Kædesave bør kun anvendes af en person, der har erfaring med dem og kun i træer hvor operatøren er sikre og ikke kan falde, hvis kædesav bukke når savning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com