Hvor hen til lave hjem dørlåse

August 5

Hvor hen til lave hjem dørlåse

Hjem dørlåse arbejde normalt gnidningsløst, men til tider de har problemer, der har brug for nogle fejlfinding. Nøgler vil ikke tænde, eller bolten vil ikke engagere sig ordentligt. Der er et par hurtige løsninger for de mest almindelige dørlås problemer, og alle er inden for rækkevidde af den gennemsnitlige boligejer. Medmindre din lås er brudt, er chancer et par enkle trin til fejlfinding kan ordne dine dørlåse, føje sikkerhed til dit hjem og gøre dine døre mere funktionel.

Instruktioner

•Applicer en lille mængde af spray smøremiddel til indersiden af lås gennem den centrale hul. Drej låsen flere gange til at distribuere smøremidlet, løsne de bevægelige dele og tillade en glat drift mekanisme. Denne rettelse fungerer for låse, der har problemer med driver, går i stå eller ikke dreje korrekt.

•Åbn døren og luk det derefter langsomt, hvis lås bolt ikke lukke eller "sæt" korrekt. Studere området hvor dør lås bolt og strejke plade--metalpladen på døren jamb - tilslutning. Se gennem sømmen mellem to, som du låser. Se at se, hvis bolten kontakter den øvre eller nedre del af strejke plade. I så fald åbne døren, fjerne strejke plade med en magt skruetrækker og flytte det højere eller lavere for at korrigere fejljusteringen.

•Tag lås fra døren ved at skrue skruerne på hver side af indvendigt dørhåndtag med en magt skruetrækker. Fjerne bagpladen af låsen. Teste cam stangen, og anvende smøremiddel, hvis nødvendigt. Ser for brudt dele i låsen. Erstatte det med en ny, hvis det er nødvendigt. Hvis der er ingen ødelagte dele, genindsætte bagpladen i den forreste lås plade, foring op cam stangen med stang hul. Skrue bagpladen på plads, og betjene låsen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com