Har betonblok vægge skal være forseglet før mursten finer er lagt?

August 7

Mursten finer er en mursten flise, der er normalt omkring 1 tommer tyk. Mursten finer er ikke en strukturel støtte for et hus - det er en dekoration til en mere robuste indvendige kerne. Mursten finer er ikke vandtæt. Faktisk er mursten finer meget "åndbar", betyder vand vil lække i og lække ud af mursten meget nemt. Derfor spørger nogle husejere, der installerer mursten finér på deres hus, hvis betonblokke under skal være forseglet før fineren er knyttet.

Forseglet beton

Konkret sealer er et kemikalie, der anvendes til betonblokke til at forhindre vand i at trænge igennem overfladen af betonen. Undertiden konkret sealer anvendes allerede vandskadede betonblok vægge til at forhindre yderligere vandskade. Det er dog ikke nødvendigt at anvende sealer på en allerede lyd betonvæg. I virkeligheden, hvis du planlægger at forsegle beton væggen, før du lægger finer, skal du tage yderligere skridt til at anvende finer for at sikre, at fineren vil overholde væggen.

Mursten finér på ulukkede beton

Mursten finer kan være limet til de ulukkede konkrete blokke ved hjælp af et lag af mørtel eller mørtel blandet med lidt thinset. Bruge en murske til at anvende et lag af mørtel til bagsiden af mursten finer, så tryk på finer direkte ind i væggen. Mørtlen vil presse ud over siderne af mursten, og kan bruges som injektionsmørtel synlig mellem mursten.

Mursten finér på forseglet beton

Mørtel bliver ikke korrekt overholder en betonvæg, der allerede er blevet forseglet. I dette tilfælde skal du installere en fugt barriere og en ridse frakke over den betonvæg. Line forseglet beton med åndbar klasse D papir, derefter installere en regn skærm over papiret. For at danne scratch pelsen, tillægge metal tremme betonvæg med metal lynlåse. Dernæst bruge en murske for at placere mørtel på den metal tremme, så mørtlen fylder alle huller i tremme. Dette er din scratch frakke. Vente på det tørre ifølge producentens anvisninger før du installerer fineren på scratch pelsen.

Frastødende, ikke fugemasse

Når fineren har været fastgjort til væggen, ikke pels væggen med fugemasse til at forhindre fugt fra utætte i. Din mursten finer væg bliver nødt til at trække vejret. I stedet bruge en vandafvisende. Vand afskrækningsmidler, tillade mens de ikke yder så meget beskyttelse som fugemasser, fugt at afslutte Murstenen, når den er trådt. Denne funktion vil forhindre dit hjem bliver vandet beskadiget i fremtiden.

Malet forseglet beton

Hvis din beton har været malet men ikke forseglet, er effekten den samme. Mørtel kan ikke obligation med betonsten under, hvis det kun rører lag af maling ovenpå betonen. I dette tilfælde skal du tilføje en fugt barriere og bunden frakke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com