Sådan får du steder Off en forsølvet vare

August 8

Sådan får du steder Off en forsølvet vare

Forsølvet elementer er værdifulde og smukke. Når disse elementer er omhu nemlig ordentligt, vil de blive smuk i år. Hvad mere er, anbefales regelmæssig brug endnu da dette vil reducere den polering nødvendigt at holde plette i skak.Sølv antaster naturligt som den udsættes for luft. Plette kan vises som enten gul, brunlige eller sorte pletter. Hvis din forsølvet elementer har plettet, så er det tid til at rydde op i disse poster og placere dem steder hvor de skal bruges regelmæssigt til at forhindre fremtidige plette.

Instruktioner

•Wash din forsølvet elementer i varmt vand med fad vaskemiddel. Tørre hvert element helt med en tør, blød klud.

•Applicer en lille mængde af sølv polsk forsølvet varen med en blød klud. Arbejde polske ind i metal ved at gnide direkte langs kornet i sølv. Undgå at gnide i cirkelbevægelser. Fjerne polske ved raspning sølv med en anden ren klud.

•Kontrollér en kemiske dukkert at rengøre ekstreme plette opbygning fra forsølvet elementer.Placere varmt vand i køkkenvasken. Tilføj to spiseskefulde af både bagepulver og salt til det varme vand og rør til at indarbejde. Rive en plade af aluminiumsfolie og læg den i bunden af vasken. Placer plettet forsølvet varerne i vasken og lad dem sidde i op til 5 minutter. Fjerne elementerne, skyl dem helt og tør med en blød klud.

Tips & advarsler

  • Ikke polske forsølvet varer mere end to gange om året.
  • Anbring aldrig forsølvet elementer i en opvaskemaskine. De bør altid vaskes i hånden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com